Splittelse i kongefamilien: Dyb kløft i mellem prins William og Harry

23/6/20 08:45

Julie Møller

Foto: Shutterstock.com
Splittelsen i mellem prins William og Harry beskrives som den ‘mest dybtgående’’ i ny bog om de to brødre.

Der har igennem længere tid floreret rygter om, at forholdet i mellem de to brødre har været anstrengt. Det er tydeligt, at Prins William og Harry har valgt to forskellige retninger i livet, og det er bl.a. denne forskel, som bogen ‘Battle of Brothers: William and Harry - the Friendship and the Feuds’ (Brødrenes kamp: William & Harry - venskabet og stridighederne) handler om. Det skriver mediet Mirror.

De seneste 18 måneder er båndet mellem dem, ifølge bogens forfatter, Robert Lacey, brudt.

“De to brødre var engang uadskillelige, og nu er de adskilt, og ikke kun afstandsmæssigt, “ og tilføjer:

”Vi har set konflikter mellem familiemedlemmer i nyere generation af kongefamilien - men intet så dybtgående som denne.

Forholdet er blevet påvirket af ægteskaberne 

Bogen omhandler bl.a., hvordan William og Harrys forhold er blevet påvirket af deres ægteskaber med Kate Middleton og Meghan Markle.

Den undersøger også, hvorfor Harry og Meghan besluttede at trække sig tilbage og flytte til USA med deres lille søn Archie. 

“Vi vil altid være brødre”

Trods forskellige valg i livet, så er der stadigvæk et bånd mellem de to brødre, som altid vil være der. Det fortalte Harry tilbage i oktober i en tv-udsendelse.

“Vi er brødre. Vi vil altid være brødre. Vi er helt sikkert på vej i to forskellige retninger lige nu, men jeg vil altid være der for ham, og han vil altid være der for mig,” understreger den yngste af de to brødre og tilføjer:

“Jeg elsker ham af hele mit hjerte, og hovedparten af rygterne kommer ud af ingenting. Og vi er brødre. Der vil være gode dage, og der vil være dårlige dage.” 

Bogen Battle of Brothers: William and Harry - the Friendship and the Feuds, er sat til at udkomme i oktoberi år.