Sportsstjerne død: Blev kun 31 år

22/12/22 09:57

Ida Hansson

Den tidligere NFL-stjerne Ronnie Hillman er død.

Den tidligere NFL-stjerne Ronnie Hillman, et medlem af Broncos' Super Bowl 50 mesterskabshold i 2015, døde onsdag efter en kamp med en sjælden form for leverkræft, meddelte hans familie. Han blev 31 år.

"Det er med tunge hjerter, at vi annoncerer bortgangen af ​​vores elskede søn, bror og far, Ronnie K Hillman Jr. Ronnie gik stille og roligt over på den anden side i dag, i selskab med sin familie og nære venner. Vi som familien sætter pris på de bønner og venlige ord, der allerede er blevet udtrykt. Vi beder dig om at give os tid til at behandle vores følelser, mens vi forbereder os på at lægge vores dyrebare RJ til hvile," lød det i en erklæring på Hillmans Instagram-konto.

Ronnie Hillman kom på hospice i denne uge efter mislykket behandling af en sjælden form for kræft, som han blev diagnosticeret med i august, sagde familien i en erklæring, der blev sendt til samme konto tidligere onsdag.

Han havde nyremarvkarcinom, "en sjælden, men meget aggressiv neoplasmaform for kræft, der primært rammer unge afroamerikanere med seglcelleegenskaber." Det skriver The Athletic.

Ronnie Hillman spillede fem sæsoner i NFL, inklusive hans første fire med Broncos. Hillman, som enestående ved San Diego State University, blev valgt af Denver i tredje runde af 2012 NFL Draft, som nr. 67 samlet.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Hans bedste sæson kom under Broncos mesterskabssæsonen i 2015, hvor han løb 863 yards og syv touchdowns i den ordinære sæson, mens han delte backfield med C.J. Anderson. Hillman havde fire 100-yard rushing-kampe den sæson, inklusive en 117-yard, one-touchdown-præstation under den regulære sæsonfinale, en 27-20-sejr over Chargers, der hjalp Denver med at vinde nr. 1-frøet i AFC-slutspillet.