Sportsstjerne død: Blev kun 33 år

Af: Ida Hansson

|

20/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sportsstjernen har mistet livet.

Lige nu læser andre også

Den britiske ishockeyspiller Mike Hammond har på tragisk vis mistet livet i en bilulykke i Canada.

Mike Hammonds klub Nottingham Panthers bekræftede, at deres 33-årige stjerne var gået bort sent onsdag aften. Det siges, at hans bil var det eneste involverede køretøj.

Mike Hammond, der spillede for Storbritannien ved IIHF World Championship 2019 og IIHF World Championship 2021, begyndte sin karriere i 2015 og fortsatte med at spille for ni ishockeyhold, før han kom til Nottingham Panthers i august 2022.

"Nottingham Panthers er knust over nyheden om, at Mike Hammond, der spillede for klubben i sidste sæson, er død i en bilulykke. Vores tanker går til hans familie, venner og holdkammerater. Hvil i fred Hammy - du vil aldrig blive glemt," sagde Elite Ice Hockey League-holdet.

Mike Hammond efterlader sig sin mor Janice og bror Steve. Det skriver Daily Mail.

Foto: Twitter

"Jeg har ingen ord, og prøver stadig at forstå, hvad der er sket. Du vil blive meget savnet, elsker dig bror," skrev Mike Hammonds bror i et Facebook-opslag.

Maike Hammond blev født i Canada, men fortsatte med at repræsentere Storbritannien med dobbelt nationalitet. Han var hjemme for at besøge sit hjemland med sine venner før den tragiske hændelse.

Anbefalet til dig