Sportsstjerne i dyb sorg: Datteren er druknet i familiens pool

Af: Ida Hansson

|

01/05/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En frygtelig tragedie har ramt hele familien.

Mest læste i dag

Den amerikanske NFL-stjerne Shaquil Barrett har lige lidt en ubegripelig tragedie. Hans 2-årige datter druknede i familiens pool, få dage efter hendes fødselsdag.

Nyheden blev bekræftet søndag af NFL-stjernens fodboldhold, som udgav en erklæring, der udtrykker kondolencer med ham og hans familie:

"Dagens tragiske nyhed er hjerteskærende for alle medlemmer af Buccaneers-familien. Vores tanker og bønner er hos Shaq, Jordanna og hele Barrett-familien i denne ufatteligt svære tid. Selvom ingen ord kan give rigtig trøst på et tidspunkt som dette, tilbyder vi vores støtte og kærlighed, når de begynder at bearbejde dette meget dybtgående tab af deres elskede Arrayah."

Politiet bekræftede også dødsfaldet - og sagde, at Arrayah blev transporteret til et hospital søndag morgen, lige efter ulykken. Trods livreddende foranstaltninger siger politiet, at hun kort tid senere blev erklæret død.

Det oplyser TMZ.

Det er uklart, hvad der førte til ulykken - men politiet siger, at omstændighederne ikke ser ud til at være mistænkelige.

En endnu mere hjerteskærende deltaje er, at Arrayah netop var fyldt 2 år den 19. april. NFL-stjernen postede en hyldest til sin lille datter og skrev:

"Tillykke med din 2-års fødselsdag til min søde pige. Så sød og nuttet. Du gjorde vores familie komplet. Jeg elsker dig min pige."

Shaquil Barrett og hans kone, Jordanna, har sammen tre andre børn sammen i alderen 11, 9 og 8 år.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig