Starbucks barista ser ung pige sidde sammen med ældre mand: Så gør hun noget uventet

16/08/2023

Ida Hansson

Foto: Instagram
Baristaen gjorde noget, som endte med at få stor betydning for den unge pige.

Mest læste i dag

På en stille aften sidste år sad en teenagepige alene på en Starbucks-café og studerede. Pludselig kom en tilfældig ældre mand hen til hende og indledte en samtale.

Da en af ​​baristaerne følte, at der var noget galt, lavede tog hun en kop og fyldte den med varm kakao. Hun gik hen til pigen og rakte den til hende, og sagde at det var "en ekstra varm kakao, nogen glemte at hente."

Men baristaen tilbød mere end blot en ekstra kop kakao. Koppen indeholdt nemlig også en tekst, hvor der stod: "Er du okay? Vil du have os til at gribe ind? Hvis du ønsker det, så tag låget af koppen."

Den unge pige endte ikke med at bruge 'flugtvejen', men gestussen rørte hende, og hun gik bagefter hjem og delte historien med sin mor, som postede den på sociale medier. Det skriver Mirror.

Opslaget blev delt igen af ​​'Grown and Flown', en hjemmeside, der tilbyder råd til forældre, der har børn, der nærmer sig voksenalderen.

Foto: Instagram

"Hvor er jeg taknemmelig for folk, der ser efter andre mennesker. Sidebemærkning: Hun følte sig tryg og fjernede ikke låget, men fortalte dem det. Hun sagde, at alle de ansatte holdt øje med hende resten af ​​tiden, hun var der," stod der i opslaget.

På både Instagram og Twitter (nu 'X'), blev den unge barista hyldet for sin omtanke og opmærksomhed.

"Kudos til Starbucks-personalet," skrev en bruger.

Anbefalet til dig