Stark Byggemarked lukker afdeling og flytter i stedet til denne adresse

Af: Mie M.B

|

29/02/2024

Foto: Stark Danmark/Presse
Foto: Stark Danmark/Presse
For at samle alle aktiviteter og yde bedre kundeservice samles de to afdelinger nu på samme adresse

Mest læste i dag

Byggecenterkæden STARK samler sine aktiviteter i Svendborg, hvor forretningen på Odensevej fremover skal udgøre virksomhedens centrum i det sydfynske. Beslutningen er truffet for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse. 
Markedet i det sydfynske er i hastig forandring, og der er sket meget siden STARK overtog Jens Schultz-forretningen i Svendborg tilbage i 2021. Med udgangen af marts sammenlægger STARK derfor aktiviteterne i de to forretninger på henholdsvis Rødeledsvej og Odensevej til én større forretning, som fremover vil have til huse på Odensevej. Det skriver de i en pressemeddelelse.

"Vi samler vores aktiviteter for at skabe et byggecentrum i Svendborg, hvor vi på én lokation kan tilbyde kunderne det bredeste og dybeste vareudvalg, høj service og adgang til rådgivning. Da størstedelen af kunderne i dag henvender sig på Odensevej og vores udkørselsforretning i forvejen ligger her, har det været naturligt for os at udvide på dén adresse," siger Søren Lysemose, direktør i STARK Svendborg. 

Forretningen på Rødeledsvej har sidste åbningsdag mandag d. 1. april 2024.  

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig