Statsministeren overrasker: Nu kan vi også åbne her

Nyheder
TV 2 er kommet i besiddelse af en email fra Statsministerne. Foto: Shutterstock
Statsministeren vil lukke Danmark endnu mere op.

Mest læste i dag

Nu ser det ud til, at mere af Danmark snart åbnes op. Det er i hvert fald den melding, som Mette Frederiksen (S) er kommet med til de andre ledere af Folketingets partier. Det fortæller TV 2. 

TV-stationen er kommet i besiddelse af en email, som landets statminister har sendt til de andre partiledere. Heri skriver statsminister Mette Frederiksen (S), at den seneste genåbning er gået så godt, at man nu kan lukke endnu mere op.

"Vi har så godt styr på coronasmitten, at fase to af genåbningen nu kan udvides, så for eksempel dansk kulturliv kan åbne tidligere end planlagt."

Kan åbne tidligere end planlagt

Statsministerens melding kommer på baggrund af en række nye beregninger, som Statens Serum Institut har udarbejdet. 

"Rapporten viser, at vi fortsat har smitten under kontrol i Danmark. Fase 2 kan således gennemføres som aftalt. Dertil viser rapporten, at der på baggrund af de nyeste tal kan være grundlag for at udvide fase 2. Det er i sig selv glædeligt. Det kan fx betyde, at en stor del af dansk kulturliv kan åbne tidligere end først planlagt.," skiver statsministeren ifølge TV 2. 

Partilederne skal mødes onsdag i næste uge, hvor en yderligere udvidelse af fase to skal diskuteres.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig