Stefan efterlod sin hund foran Netto: Da han havde handlet, blev han mødt af et trist syn

27/03/2024

Jesper Bengtson

Genrefoto: YouTube
Stefan har en bøn, som han håber, at alle tager til efterretning.

Mest læste i dag

En mandag aften havde en mand ved navn Stefan besluttet sig for at handle ind i sin lokale Netto-butik.

Han havde taget sin hund med ned til butikken, men da det er ulovligt at tage vores firbenede små venner med ind i supermarkeder, lod han sin hund vente uden for.

Selvom Stefan ikke brugte lang tid i butikken, endte hans korte fravær med at give hans hund en ubehagelig oplevelse med i rygsækken.

Sådan skriver Sosialnytt.

Da Stefan trådte ud af Netto-butikken, opdagede han, at hans hund ikke var alene. En fremmed mand havde presset den op ad muren, hvilket fik Stefan til at reagere omgående.

Han konfronterede manden ved at bede ham om at gå væk, men i stedet for at lytte til Stefans anmodning, valgte manden at starte en diskussion.

Episoden fik Stefan til at lave et længere opslag i Facebook-gruppen 'Helsingør', hvor han opfordrer medlemmerne til ikke at gå hen til hunde, de ikke kender:

"Er i ikke søde at lade være med at gå hen til en hund i ikke kender... jeg kom til aften ud fra Netto og ser en mand der har trængt min hund helt op ad væggen fordi han synes hun så såå sød ud.." skriver han blandt andet i et opslag og fortsætter:

"Min hund havde trukket sig så langt tilbage hun kunne og havde absolut ikke lyst til at tale med denne mand... selv da jeg så kommer ud og siger "er du sød at gå væk fra min hund" skal jeg have en diskussion med manden om hvorfor. Min hund er i snor sat i en krog.. hun kan ikke gå væk... min hund er utryg, hendes eneste forsvar når han kommer for tæt er at sige fra ved at skræmme/virke aggressiv for at få personen til at gå væk... Og sku hun blive så bange at hun kom til at snappe en person, ville det være hende der ku risikere at blive aflivet pga denne persons dumhed..."

"LAD NU FOR FANDEN MIN HUND STÅ I FRED..!!," skriver han til slut, hvilket understreger han frustration.

Du kan se det omtalte opslag ved at klikke her.

Anbefalet til dig