Stephanie fra Årgang 0 afslører baby-planer

Foto: Foto: PR

Hvis det står til den unge Årgang 0-stjerne - så var familieforøgelsen lige på trapperne.

Drømmen om bleskift, babygråd og søvnløse nætter lever i den grad, i bedste velgående hos 21-årige Stephnaie Siguenza. Hun kunne nemlig godt tænke sig at stifte familie i nærmeste fremtid. 

Hun blev kendt af hele Danmark da hun og hendes familie var med i Årgang 0, hvor mang fulgte familierne med børn født i år 2000 på helt tæt hold. Her blev seerne inviteret indenfor i hverdagen og i dag er Stephanie et kendt ansigt i Danmark.

Især dét at få børn selv, er noget som Stephanie ønsker sig meget højt - og hun har da også en plan for, hvornår hun håber på, at det skal ske. 

Læs også

Peter Ingemann slår fast: De unge har lidt og betalt en stor del af regningen

“Jeg vil rigtig gerne snart have børn. Hvis det kun stod til mig, så var jeg klar nu, men jeg kan godt vente lidt. Jeg har sagt til Jeff, at jeg skal have det første barn, før jeg er 25 år,” fortæller hun til  Se & Hør. 

Jeff Henckel, Stephanie Siguenzas forlovede, træder en smule på bremsen i forhold til babyplanerne, da han lige er begyndt på at uddanne sig til maskinmester, fortæller Årgang 0-stjernen.

En hård start på 2021

Stephanie Siguenza fortalte på Instagram tidligere på året, at hun var blevet smittet med corona. Hun bor i Slagelse sammen med Jeff og hans familie. Men på grund af virussen rykkede hun over i en isolationsbolig. 

I sygdomsforløbet blev hun også indlagt på Slagelse Sygehus med vejrtrækningsproblemer. 

På trods af det forklarerede hun, at hun ikke har været bange.

Læs også

Stor nyhed fra Coca-Cola: Dansk forlystelsespark bliver første i norden

"Jeg har taget den med ro, for jeg har ikke følt, der var grund til at være bange. Jeg tænkte, at det ’bare’ er en influenza, og så prøvede jeg at berolige mig selv med det. Jeg har ikke været bange eller nervøs men lidt uvidende om, hvordan kroppen ville reagere," fortalte Stephanie Siguenza.