Stephanie fra Årgang 0 hentet i ambulance: Alvorligt syg med corona

12/1/21 10:29

Christian Granhøj Skouboe

Foto: PR
Under sin isolation blev den unge tv-personlighed ramt af så hårde symptomer, at der blev ringet 112.

De fleste danskere kom tidligt på fornavn med Stephanie Siguenza.

Hun er nemlig et af de børn, som TV2 fulgte i den populære program serie Årgang 0, hvor en række danske børn, der alle var født ved dette årtusindes begyndelse, blev fulgt af kamerahold og deres færden dokumenteret. 

Nu er Stephanie dog blevet alvorlig syg. Det fortæller hun selv på Instagram. 

For et par dage siden kunne den unge tv-personlighed fortælle, at hun var blevet smittet med coronavirus, derfor skulle hun i isolation. 

“Jeg er ved at pakke en taske. Da jeg bor i et hjem med to i risikogruppe, skal jeg flytte ud i en isolationsbolig, indtil jeg er symptomfri,” skrev Stephanie Siguenza.

“Bliver virkelig nemt forpustet, når jeg skal pakke, selvom jeg går stille og roligt rundt. Jeg får sådan en hjertebanken,” skrev hun videre i opslaget på det sociale medie Instagram. 

Hentet af ambulance

Desværre kunne hun ikke nøjes med at isolere sig. Nu fortæller Stephanie Siguenza selv, at hun har fået så alvorlige symptomer på virussen, at hun er blevet indlagt. 

Det skete mandag aften, hvor hun blev indlagt på Slagelse Sygehus med vejrtrækningsproblemer. Det fortæller hun på Instagram. 

Ifølge Stephanie Siguenza begyndte hun at få det rigtig dårligt og havde brug for hjælp til at trække vejret. Hun blev derfor hentet af en ambulance, som bragte hende til sygehuset, hvor hun fik ilt og taget blodprøver.

Heldigvis var resultatet af prøverne fine, derfor slap hun for at overnatte på hospitalet. Istedet blev hun kørt hjem til sin isolationsbolig. Her forbliver Stephanie Siguenza ifølge hende selv, indtil hun igen er blevet symptomfri og kan blive genforenet med sin kæreste Jeff.