Stephanie fra Årgang 0 retter skarp kritik mod TV 2: Hvorfor sagde ingen noget?

Foto: PR

Den nu 21-årige Årgang 0-stjerne, melder nu ud at hun ikke forstår, at ingen sagde noget.

Fra Stephanie kom til verden og til den dag hun blev myndig, blev hun og hendes familie fulgt tæt af et Kamerahold. Seerne fulgte med gennem tykt og tyndt, og der er da også sket en del i Stephanies familie, gennem de 18 år som optagelserne til Årgang 0 strækker sig over.

Blandt andet blev hendes forældre skilt, der kom en ny mand ind i moderens liv og hendes far blev fængslet for væbnet røveri. I et interview med Politiken fortæller hun nu, at hun flere gange tænkte på, at stoppe optagelserne. Stephanie fortæller nemlig, at hun ikke altid havde følelsen af, at hun blev inddraget i arbejdet med programmet og så savnede hun mere støtte fra tv-holdet.

Læs også

Kronprins Frederik måtte en tur forbi ambulance

Jeg har undret mig over, at der ikke var nogen, som sagde noget til mine forældre. Det var, som om de ikke rigtig var interesserede i de
mennesker, de arbejdede med. Det er ikke, fordi jeg ikke har snakket med dem om mit liv. Der var jo interviews, hvor de spurgte ind til det
på en journalistisk måde. Men der svarede jeg jo langtfra altid oprigtigt," siger Stephanie Siguenza i interviewet.

Forstår ikke kritikken

"De, der står bag og har lavet programmet, har jo kendt mig hele mit liv. Så de burde måske have set, at der var problemer, siger hun til avisen," tilføjer hun.

Hos TV 2 er man uforstående over for den unge kvindes kritik.

Jna Bacher Dirchsen, som for Warner Bros. International Production Danmark, der står bag produktionen af Årgang 0 og nu også efterfølgeren Årgang 20 til TV 2, kan ikke forstår kritkken. 

Læs også

Nu siger Janni Pedersen farvel: Her er hendes afløser

Han fortæller at der under hele forløbet har været en tæt dialog med familierne - og selvfølgelig også Stephanies familie. Derudover har der også været mulighed for psykologhjælp, til de deltagere der havde et ønske om dette. Han fortæller også, at familierne har set alt igennem og godkendt alt inden det blev sendt - også Stephanie selv, da hun blev gammel nok. Desuden har der været aftaler om alle optagelse på forhånd, således at kameraholdet aldrig er troppet op uanmeldt, fortæller han.

"Men det er et projekt, som er så langstrakt, og vi går alle igennem livets op- og nedture. Og når krisen kradser, er det også mindre sjovt at være med i Årgang 0," lyder det fra ham.

Nu kan seerne igen følge fire nye familier, i efterfølgeren til Årgang 0. Første afsnit rullede over skærmen torsdag den 28. januar og seerne vil nu kunne følge de nye familier i Årgang 20 torsdag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

 

 

 

 

 

 

 

Læs også