Steve Jobs datter langer ud efter ny iPhone 14: “Det er den samme som den gamle model"

Af: Naja Radik

|

08/09/2022

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Steve Jobs datter langer ud efter den nye iPhone 14.

Mest læste i dag

Steve Jobs datter langer ud efter den nye iPhone 14. 

I går, onsdag den 7. september, afslørede Apple sin nye iPhone 14-serie, hvor den almindelige model har en 6,1 tommer skærm og Plus modellen har en 6,7 tommer skærm, hvilket gør den lige så stor som Apples største telefon, iPhone 13 Pro Max.

Nye funktioner inkluderer et altid tændt display, der viser tiden og meddelelserne, mens de er i dvale, sammen med en længere batterilevetid. 

Men det ser ud til, at de nye ting ikke er nok til at narre nogle mennesker, selv Eve Jobs, datter af den afdøde Apple stifter Steve og hans kone Laurene Powell, der reagerede på nyheden på Instagram. 

Eve delte et meme på sin story, som viste en midaldrende mand, der købte den samme skjorte som den han har på, med en billedtekst der sagde: 

“Mig der opgraderer fra iPhone 13 til iPhone 14 efter Apples lancering i dag.”

Foto: Instagram / @evejobs

Og det tyder på, at mange andre er enige. En person tweetede: 

“Hvordan er iPhone 14 og iPhone 13 ikke nøjagtig den samme telefon?” 

En anden skrev: 

“iPhone 14 er kun 13 og 12. Hvor Samsung har en telefon der vender og folder, laver iPhone bare de samme ting som før. Sikke en skuffelse.”

En tredje skrev: 

“iPhone 14 og 14 Max er nøjagtig den samme telefon som 13 og 13 Pro Max.”

En fjerde tilføjede: 

“Teknisk set har alle iPhone 13-brugere brugt iPhone 14, selv før den blev frigivet.”

iPhone 14 blev afsløret ved gårsdagens Apple Event, hvor teknologigiganten hævdede, at den nye telefon er mere kraftfuld end alt, hvad konkurrenterne kan matche, med en fem-core GPU og seks-core CPU.

Den nye telefon leveres med et nyt 12 megapixel kamera, mens det frontvendte kamera kan prale af de samme definitions niveauer.

Apple sagde, at det også har øget ydeevne for fotos i svagt lys sammenlignet med iPhone 13-serien, samt introduceret en række nye funktioner for at beskytte telefonen mod at blive ødelagt eller stjålet.

iPhone 14 er sat til at ramme hylderne den 16. september, mens 14 Plus forventes at blive lanceret den 7. oktober.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig