Stig Tøfting langer ud efter Mette Frederiksen

18/08/2021

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
I et opslag på Facebook har Stig Tøfting på sarkastisk vis langet ud efter landets statsminister.

Mest læste i dag

"Først en makrelmad, så lidt vinduespudsning og nu til koncert, hvor er hun folkelig hende Mette-mor."

Sådan vælger den tidligere professionelle fodboldspiller at indlede sit opslag på Facebook, hvori han er ude med riven efter Mette Frederiksen.

Han, som mange andre danskere, bemærkede, at i dagene, hvor Taliban-bevægelsens indtogt i Afghanistan har trukket de fleste overskrifter, har man set statsministeren være til koncert, hvor hun blandt andet fik selskab af forsvarsminister Trine Bramsen, hvilket den nuværende fodboldekspert kritiserer. 

"Måske alle de faldne danske soldaters familier og de tilbageværende i Afghanistan mener, tiden kunne bruges anderledes, og at billedet er dårlig timing," skriver Stig Tøfting blandt andet i sit opslag på Facebook.  

Afghanistan-situationen er eskalerende, hvilket man blandt andet oplevede lørdag og søndag i form af Afghanistans præsident, som flygtede fra landet og abdicerede.

Billedet, der har vakt en raserende debat på Facebook, blev delt af Trine Bramsen, hvortil hun skrev: 

"Folkeklubben og Patina i den fynske landsby. Endelig kan vi gå til koncert igen."

Billedet viste blandt andre Mette Frederiksen og Trine Bramsen, som flere påpeger, står meget tæt, da billedet skal tages. 

Stig Tøfting er da også klar i mælet om netop denne detalje, der har fået ham til at reagere på sarkastisk facon.

"For øvrigt skønt at se, at Mette-mor ikke holder afstand. Alt er godt," afslutter den tidligere fodboldstjerne opslaget.

Forsvarsminister Trine Bramsen har ligeså oplevet at have stået for skud, da hun ligeledes har fået stor kritik for at have været væk for at deltage i diverse arrangementer i løbet af den forgangne weekend.

Anbefalet til dig