Stigning i Covid-19-indlæggelser: Magnus Heunicke med kraftig opfordring

Foto: Shutterstock.com
Sundhedsministeren kommer med en større opfordring, da der er sket en vækst i antallet af indlagte med covid-19 på de danske hospitaler.

Mest læste i dag

Sundhedsministeren har en ganske klar besked til danskerne, efter at han kan berette om, at der er sket en større stigning i antallet af indlæggelser med covid-19.

På Twitter har Magnus Heunicke delt en graf over antallet af indlagte danskere med covid-19, og her ses der en stigning i forhold til de seneste par uger. Stigningen er sket gradvist over de seneste fire uger, hvor den i uge 35 havde nået en 'bund'.

I forbindelse med stigningen af indlæggelser, har Magnus Heunicke derfor en klar opfordring til danskerne. Tag den booster-vaccine.

"Antallet af covid-19 relaterede indlæggelser er de seneste uger steget særligt blandt de ældste aldersgrupper. Så derfor en klar opfordring herfra til at tage imod tilbuddet om booster-vaccine for at beskytte sig selv, dine nære og sundhedsvæsenet," fortæller sundhedsministeren på Twitter.

"De opdaterede Covid-19-vacciner beskytter effektivt mod alvorlig sygdom. Alle vaccineinvitationerne til danskere over 50 år er sendt ud, og på lørdag den 1. oktober begynder vaccinationen af denne målgruppe." lyder det opfølgende fra Magnus Heunicke, der efterfølgende deler et link til et kort, hvor man kan se det nærmeste sted, man kan blive vaccineret mod covid-19.

Det kan du se herunder:

Anbefalet til dig