Stine afslører: Det blev slet ikke som vi havde forventet

Nyheder
Foto: Anders Brohus/TV2
Selvom man har en ide om hvordan tingene bliver, så er det ikke altid at det holder stik.

Mest læste i dag

Søndag aften besøgte Lene Beier, der også er vært på Landmand søger kærlighed, Stine og Niels. Parret mødte nemlig hinanden i netop det program, og i forbindelse med TV 2-programmet Det blir' godt igen, besøger hun nu det unge par. Det skriver TV 2.

Der er sket utroligt meget på kort tid, for det unge par der mødte hinanden sidste sommer. Parret har boet sammen i Aars, i Stines lejlighed - og kort efter nytår, flyttede de til Brørup. Her har de nu boet et par måneder. 

Især for Stine startede et helt nyt kapitel, da parret rykkede teltpælene op. Udover at være flyttet langt væk fra sine vante rammer, så læser hun nu til skolelærer - dog arbejder hun også ved siden af studiet, og her står jobbet på noget hun i den grad kender til. Hun hjælper nemlig til med køerne, på en gård nær hende og Niels' hjem.

Planer blev spoleret

Der er dog også meget der slet ikke er blevet som parret havde regnet med. Stine havde nemlig lagt planer for, hvordan hun kunne etablere sig og lære nye mennesker at kende - men det er ikke nemt, når der kommer ne global-pandemi og spænder ben. 

"Men alle de der planer, jeg havde lagt, var virkelig bare umulige lige pludselig, lyder det fra Stine Marthine Pedersen, som tilføjer:

"Det har jo ikke været så nemt at få den sociale omgangskreds, jeg regnede med, fordi jeg ikke møder nogle mennesker. Så det har været lidt surt,"

Det er ikke kun det sociale der har været mærket af, at coronavirussen fortsat har et godt tag i Danmark. 

Også parrets hjem har været en kende tomt siden de flyttede, det er nemlig ikke sådan lige til, at komme ud og finde nye møbler når alt er lukket. Så parrets stue er fortsat tom og Stine og Niels ser frem til, at de kan komme på møel-shopping. Netop møbler er nemlig ikke noget som Stine vil købe på nettet, det kræver et besøg i en fysisk butik.

"Sådan noget møbelværk kan man jo altså ikke lige bestille på nettet. Jeg vil sgu gerne ud og se det i et boligcenter," siger hun.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig