Stine afslører: Krydser fingre for familieforøgelse

Foto: Anders Brohus/TV2
Nu krydser Stine fingre for, at familien snart bliver udvidet.

Mest læste i dag

Hos Stine og Niels er der masser af liv - parret har både hund, kat, moskusænder, høns og heste på ejendommen Egely, som de lejer af Niels' forældre. 

I den seneste tid har Stines lidt over 25.000 følgere kunne følge med, da Stines hund Ella blev mor til tre små hvalpe. Der har derfor været gang i hjemmet, men nu er to af hvalpene flyttet til deres nye hjem - mens den sidste bliver boende hjemme hos Stine og Niels. 

Derudover er der også kommet intet mindre end 10 ællinger til på Egely - og Stine glæder sig allerede til at se de små ænder i andegården, som hun har udsigt til fra hendes kontor. Dog må de små ællinger stadig vente lidt med at komme ud, så de ikke bliver snuppet af kragerne.

Stine håber dog, at der kommer flere familieforøgelser på Egely, det afslørede hun på sin Instagram-profil søndag aften. 

Krydser fingre 

Her deler hun et billede af nordbaggen Puf og skriver, at hun i et stykke tid har overvejet at få hoppen bedækket - og det er altså blevet til mere end blot overvejelsen nu.

"Jeg har i et stykke tid nu overvejet at få Puf bedækket og trække et føl på hende til næste år når jeg nu alligevel ikke bruger hende til alverden. Idag kom hun så afsted så kryds lige fingre for at der kommer et føl ud af det," skriver Stine til billedet.

Skulle heldet være med Puf og Stine, så går der altså stadig et stykke tid, før at føllet kommer til verden. En hoppe er nemlig drægtig i ca. 11 måneder, før føllet ser dagens lys. 

Der er sket meget i parrets liv den seneste tid - og det er ikke altid, at tingene er så nemme som de ser. Det delte Stine for nylig på Instagram, hvor hun beskrev at flytningen fra Aars til Brørup havde været svær. 

Det kan du læse mere om her:

 

Anbefalet til dig