Stine deler glædelig nyhed: "Niels skal være far"

Foto: Anders Brohus/TV2

Stine fortæller også, at hun glæder sig helt vildt.

Der i øjeblikket masser af liv i hjemmet i Aars, da Stine og Niels' hund Ella har fået hvalpe. 

Stines hund Ella blev for knap fire uger siden mor til tre små hvalpe. Da Stine og Niels fortalte om den kommende familieforøgelse, kunne Stine fortæller at især Niels glædede sig meget. Han havde nemlig aldrig haft hvalpe før, hvorimod det ikke var første gang for Stine og Ella. 

Den lille hund er nemlig denne gang blevet mor for anden gang, da den tidligere har fået hvalpe med en af Stines veninders han-hund. 

Derfor så Niels meget frem til også at opleve det. 

Læs også

Mette Frederiksen reagerer: "Jeg er ikke enig"

Stine har på sin Instagram-profil flere gange måtte slå fast, at det ikke er muligt for følgerne at lægge billet ind på hvalpene, da efterspørgslen har været enorm.

Det er nemlig væltet ind interesserede købere, som alle gerne vil have fingrene i én af hvalpene.

"I er stadig mange der skriver, at i er interesseret i en hvalp og lad mig være ærlig, jeg har ikke travlt med at få dem afsat. Vi håber selv at nyde dem det første stykke tid, særligt Niels er spændt, da han aldrig har haft hvalpe før," lød det i den forbindelse tidligere fra Stine.

Noget helt særligt 

Nu er hvalpene kommet til verden - og der er derfor nu også taget en stor beslutning i hjemmet. Den ene af dem skal ikke have et nyt hjem, men skal i stedet blive boende hos Stine, Niels og Ella. 

Det fortæller Stine nu på sin Instagram-profil.

"Niels skal være far. Jeg må da indrømme jeg blir lidt blød i knæene når Niels ligger med sin hundehvalp," skriver Stine i opslaget, med billedet af Niels og lille Loui.

"Loui bliver selvfølgelig en fælles hund men jo mest Niels' rendegrader hund. Niels drømmer om en hund han kan have med på arbejde og som bliver en tro lille følgesvend og han forelskede sig med det samme i lille Loui," uddyber hun i opslaget.

Foto: Stine Marthine Pedersen/ Instagram 

Der er noget helt særligt over den lille hvalp, den er nemlig den førstefødte af de tre i kuldet - og fra dag ét har der været noget særligt over ham. Noget så særligt, at Niels er faldet pladask for ham, fortæller Stine. 

Hun fortæller også, at hun håber Loui og Ella (Louis mor, red.) for en masse glæde af hinanden.

Læs også

DMI med nedslående melding: Nu bliver der skruet gevaldigt op

"Jeg håber at Loui og Ella får en masse glæde af hinanden og så glæder jeg mig bare til at vi blir en lille familie på 4," slutter hun af.

 Du kan se hele Stines opslag på Instagram her.

 

 

Læs også