Stine deler svær tid: Det har ikke været gnidningsfrit

28/06/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Anders Brohus/TV2
Det er ikke altid, at tingene er så nemme som der bliver givet udtryk for.

Mest læste i dag

For blot ét år siden var Stine Marthine Pedersen og Niels Pors ukendte ansigter i Danmark. Det er der nu lavet om på, efter at kærligheden spirrede mellem de to i TV 2-programmet Landmand søger kærlighed.

Det seneste år er der sket meget for det populære par. Niels flyttede ind hos Stine i Aars og i starten af i år, flyttede det to endnu en gang. De flyttede nemlig til Brørup i den anden ende af landet, hvor Niels' forældre bor. Her er de også flyttet ind i ejendommen "Egely" som de lejer af Niels forældre. Her er der nemlig også plads til både heste, høns, hunde og katte.

For Stine var det ikke blot flytningen der var et nyt kapitel - også en helt ny hverdag som studerende startede. Hun er nemlig begyndt på læreruddanelsen, som hun læser online.

Efter at Stine blev et kendt ansigt, er hendes følerskarre på Instagram steget markant og nu følger over 24.000 mennesker med på hendes profil. Her deler hun glimt af parrets hverdag og sine egne tanker om stort og småt. I weekenden delte hun et ærligt opslag omkring, at den seneste tid ikke har været nem.

En svær tid 

"Jeg har grædt utallige tårer ind i pelsen på gamle Simon gennem årene. Flytningen til det sydjyske har måske ikke været helt så gnidningsfri som jeg gir udtryk for. Niels og jeg elsker hinanden det er jeg ikke et sekund i tvivl om, men er det nok?," skriver hun til et billede af nordbaggen Simon og fortsætter:

"Jeg savner min familie og mine veninder, der ved hvem jeg er og hvad jeg står for uden jeg behøver bevise noget. Mine gamle veninder er der for mig og har været der igennem de sværeste perioder af mit liv de kender mig ud og ind. Hvor jeg hernede synes det er svært rigtig at passe ind nogen steder."

Kommentarerne er strømmet ind i kommentarfeltet, hvor Stines mange følgere støtter hende, flere skriver at de har prøvet noget lignende og andre sender hjerter - herunder Lene Beier der er vært på Landmand søger kærlighed.

Efter den massive støtte, sender Stine nu en tak til sine følgere:

"Tak for alle jeres søde beskeder og kommentarer på mit sidste opslag. Jeg er okay men ikke alt ved at være flyttet så langt er helt nemt kan i nok forstå. Jeg læser alle beskeder og kommentarer også selvom jeg ikke får svaret. Endnu engang tak," skriver hun og afslutter med hashtagget "baretak.

Du kan se begge opslag her:

 

 

 

 

Anbefalet til dig