Stine fra Landmand søger kærlighed: Sådan har hun aldrig set sig selv

07/10/20 09:53

Sarah Steenfeldt

Stine er helt overvældet af den store interesse for hende, efter at hun har medvirket i Landmand søger kærlighed. Du kan se programmet på TV 2 og TV 2 Play. Foto: Anders Brohus/TV2
Stine Marthine Pedersen har oplevet en markant stigende opmærksomhed, efter at hun har været med i TV 2 programmet Landmand søger kærlighed.

 Den 27-årige kvinde, er den første kvindelige landmand som har deltaget i programmet, hvor landmændene kaster sig ud i deres søgen på kærligheden. Det er ikke længe siden at hun kunne løfte sløret for, at hun har modtaget mange beskeder på Facebook, fra håbefulde bejlere - nogen mere sjofle end andre. 

Det kan du læse mere om her 

Opmærksomheden er ikke ligefrem dalet siden og også på det sociale medie Instagram, har Stine oplevet den stigende opmærksomhed. Hun har netop rundet 3.500 følgere på hendes profil, hvor man kan følge med i glimt fra hendes hverdag. 

Selv er Stine helt overvældet over den store opmærksomhed, for hun har aldrig set sig selv som noget særligt, fortæller hun til sine følgere. 

"Det er helt vildt"

"Jeg har aldrig set mig selv som noget særligt og synes jo stadig, at jeg er en fuldstændig almindelig pastasalat dansker. Men at jeg i dag har rundet 3.000 følgere er jo helt vildt, og jeg ser det som en kæmpe anerkendelse af, hvem jeg er som person, så tak for det," skriver Stine Marthine i sit opslag på Instagram". 

Hendes følgere er tydeligt positivt stemte over for den unge kvindelige landmand. 

"Du er smuk og udstråler en fantastisk ro og jordbundenhed." Skriver en følger til opslaget. 

"Elsker din personlighed. så meget nede på jorden og helt naturlig." Skriver en anden til opslaget. 

Hvordan det går kærligheden mellem hende og Niels, må seerne vente lidt endnu med at blive klogere på.

Herunder kan du se Stines opslag på Instagram.