Stine med sød melding: Det har ændret mit liv

Foto: Anders Brohus/TV2

I dag ser Stine tilbage på en helt særlig tid.

For blot et år siden, var det Stine, som var en del af "de nye landmænd". De landmænd som TV 2 offentliggjorde og præsenterede, så der nu kunne sendes breve til dem. 

Det var nemlig allerede der, at hele eventyret startede. For kom der nu nogle breve? Og var kærligheden mon imellem dem?

Det kan man vidst roligt sige at den var - og i dag bor Stine sammen med sin Niels, som hun mødte i sidste års sæson af Landmand søger kærlighed. 

Læs også

Peter Ingemann raser: "Hvad fanden er det der foregår?"

De to er flyttet sammen og bor nu er Brørup - langt væk fra Stines hjem i Aars. Men der er ingen tvivl om, at kærligheden blomstrer mellem de to og derfor ser Stine nu tilbage. 

På sin Instagram-profil har hun postet et billede af hende selv og Lene Beier, der er vært på programmet. Dertil skriver hun teksten:

"De nye landmænd i landmand sæger kærlighed er blevet offentliggjort. Ihhh hvor er jeg spændt på deres vegne, det var så spændende en tid jeg gik i møde, sidste år ved denne tid. Der er ingen tvivl om, at Landmand søger kærlighed har ændret mit liv og jeg håber inderligt for de nye deltagere, at de finder det som jeg fandt i Niels," skriver hun og slutter af med et hjerte.

I hendes story på Instgram snakker hun også lige lidt om den kommende sæson, hvor hun blandt andet opfordrer til, at man - hvis man er single - sender et brev, hvis man synes det ser spændende ud. 

Hun fortæller også at hun glæder sig til at følge med i den kommede sæson og at hun selv synes, at det var "pisse fedt at være med". 

Landmand sæger mand

I år er der desuden den største diversitet, der er set gennem programmets sæsoner. I denne omgang møder vi både mænd og kvinder - helt unge og mere modne, og derudover møder vi også Allan. 

Han søger en sød mand og dele tilværelsen med og det er altså første gang i programmets historie, at der er en landmand med, som søger en af samme køn.

Det ser TV 2 som en stor succes, det kan du læse mere om her:

Læs også

Landmand søger kærlighed vender tilbage: Aldrig set før i programmets historie

Du kan se hele Stines opslag på Instagram her.