Stine og Niels afslører: Familieforøgelse i vente

02/2/21 07:52

Sarah Steenfeldt

Du kan se Landmand søger kærlighed på Tv 2 Play. Foto: Anders Brohus/TV2
Stine og Niels afslører nu, at der snart kommer ekstra liv i huset.

Sidste sommer mødte Stine og Niels hinanden i TV 2-programmet Landmand søger kærlighed. Der gik ikke længe før det unge par faldt pladask for hianden og i dag blomstrer kærligheden fortsat mellem Stine og Niels. De to er flyttet fra Aars hvor Stine boede, til Sønderjylland, hvor Niels' forældre har et landbrug. Parret flyttede kort efter nytår og det nye kapitel er blot lige gået i gang.

Stine skal starte på sin drømmeuddannelse som lærer, samtidig med at hun sideløbende har et "ko-job" som hun kalder det, på nabogården.

Tæt knyttet

Parret flyttede dog ikke alene til Brørup - der var også et par dyr der fulgte med - blandt andet Ella, som er Stines hund. Og det er Ella som parret regner med snart vil udvide familien med små hvalpe. Stine fortæller i et opslag på Facebook at hun er meget tæt knyttet til den lille hund, som er en blanding af en West Highland White terrier og en Shih Tzu. Ella har boet hos Stine i tre år og har også været Stines faste følgessvend på arbejde. 

Foto: Stine/ Instagram

Foto: Stine/ Instagram

Og nu fortæller Stine til Realityportalen at der er store planer om familieforøgelse, de håber nemlig på, at Ella får hvalpe. Det vil ikke blive første gang, at den lille hund bliver mor.

“Ella har en gang før haft hvalpe sammen med en venindes hanhund. Han er dog blevet kastreret siden, og det var derfor ikke en mulighed denne gang. Jeg har længe vidst, jeg gerne ville have hvalpe igen, og da jeg foreslog det for Niels, var han helt med på ideen,” fortæller Stine, der nu har fundet en ny far til Ellas hvalpe.

Stine fortæller at der allerede har været stor interesse omkring de kommende hvalpe, og at folk allerede nu gerne vil skrives på venteliste - men det er altså ikke muligt på nuværende tidspunkt slår Stine fast.