Stjal nummerplader fra byens biler: Du gætter aldrig, hvad der skete bagefter

Af: Sandra Lund

|

02/01/2023

I løbet af nytårsdagene er der blevet stjålet en masse nummerplader i byen Nr. Felding. Efter en opsang på sociale medier fra en af de bestjålede skete der noget uventet.

Mest læste i dag

Det er sket før, at narrestreger er gået for vidt nytårsaften. 

Men det sker dog sjældnere, at ballademagerne melder sig selv til de forurettede, og tilmed undskylder. 

Men det er altså hvad der skete i Nr. Felding i løbet af nytår.

Henover nytåret blev der stjålet nummerplader fra en lang række biler, og da det gik ud over Lennart Frederiksens brors nummerplade fik det ham til at skrive et opslag i den lokale Facebook-gruppe.

- Vi skrev i opslaget, at vi ville trække politianmeldelsen tilbage, hvis den skyldige meldte sig. Og det er nu sket, fortæller Lennart Frederiksen.

TV 2 skriver, at Lennart søndag aften blev opsøgt af en ung mand, som havde noget på hjertet.

Det viste sig, at han ikke havde nøjedes med at tage Lennarts brors nummerplade, men den unge mand havde stjålet flere nummerplader rundt i byen.

- Han kom sammen med sin far og bankede på vores dør. Han var meget brødebetynget og beklagede mange gange. Og så afleverede han nummerpladen tilbage til min bror, beretter Lennart Frederiksen.

Lennart Frederiksen var glad for, at den unge mand indrømmede sine løjer.

Særligt fordi der i byen var mikstanke om, at nummerpladerne skulle bruges til et kriminelt foretagende.

Dertil siger Lennart Frederiksen følgende:

- Jeg har stor respekt for, at han mødte op på den måde. Derfor har min bror også trukket politianmeldelsen tilbage. Et ord er et ord.

Broren skulle snart til Sverige, og derfor havde en bestilt en ny nummerplade med det samme, han fandt ud af, at han stod uden nummerplade.

Den unge mands far forsikrede, at de ville få dækket eventuelle omkostninger, hvis pengene ikke kunne returneres.

Lennart Frederiksen synes, at det var så flot, at den unge mand gik til bekendelse, og derfor har han i den lokale Facebook-gruppe opfordret andre ofre til at trække eventuelle anmeldelser tilbage.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig