Stjerne dropper næste sæson af ‘Vild med Dans’

23/01/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Henrik Ohsten / TV2
Tv2 skal mindst ud og finde en erstatning til næste sæson af Vild med Dans, og måske endda yderligere to.

Mest læste i dag

Der er fortsat længe endnu til TV2 byder velkommen til endnu en sæson ‘Vild med Dans’. Allerede nu skal de dog på arbejde, for de skal nemlig finde en ny kendisdanser.

Danseren Karina Frimodt har været med i ‘Vild med Dans’ siden 2010, hvor hun dansede sammen med Kurt Thyboe. I alt har hun deltaget i hele ni sæsoner, og forrige sæson endte hun på en flot tredjeplads med skuespilleren Christopher Læssø.

I den kommende sæson 17 bliver der dog ikke noget gensyn med Karina Frimodt, og det skyldes, at hun skal rundt og optræde med musicalen ‘Dirty Dancing’. Det skriver Ekstra Bladet.

Vinder og dommer forsvinder måske også

Det er ikke kun Karina Frimodt, der ser ud til at skulle erstattes i den kommende sæson.

Sidste sæsons vinder, Silas Holst, er nemlig hovedrolleindehaver i samme musical som Karina Frimodt, men han har altså ikke meldt ud, at han ikke kan deltage i programmet endnu.

Derudover så bliver det måske også et farvel til Marianne Eihilt, der agerede dommer i sidste sæson. Det gjorde hun som erstatning for Britt Bendixen, der skulle gennem en større hjerteoperation.

Britt Bendixen har dog meldt sig klar igen, og dermed er det ikke sikkert, at Eihilt får tilbuddet om at vende tilbage.

En ting er sikkert, og det er, at det bliver spændende at se, hvem der er med i næste sæson. Både af kendisser men naturligvis også af dommere og dansere.

 

Anbefalet til dig