Stjerne fra Badehotellet sælger millionlejlighed: Flytter fra flot udsigt

16/02/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Nybolig København K – Munch & Bjerregaard
Nu flytter parret i hus, lyder det.

Mest læste i dag

Solgt!

Efter fem måneder på boligmarkedet kan skuespiller Mille Lehfeldt - der er aktuel i den nye sæson af Badehotellet på TV2 - nu begynde at pakke sin udsigtslejlighed ved havneløbet i København ned. 

Hjemmet, som hun købte med sin mand, skuespiller Sophus Windeløv Kirkeby, tilbage i 2017, er nemlig blevet solgt.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

De nye ejere kan altså glæde sig til snart at rykke ind i de fem værelser på den eksklusive beliggenhed på Havnegade inde midt i hovedstaden - og det endda med lidt rabat oveni hatten.

Skuespillerparrets 154 kvadratmeter store ejerlejlighed endte nemlig med at blive solgt for på 10,8 millioner kroner - og således et nedslag på 700.000 kroner i forhold til udbudsprisen. Da boligen ramte markedet i juli sidste år lød prisen nemlig på 11,5 millioner kroner.

Selv købte Lehfeldt og Windeløv Kirkeby hjemmet for den nette sum af 8.675.000 kroner.

Fra storby til forstad

Bare fordi lejligheden inde midt i København - tæt på Nyhavn og Kongens Nytorv - er solgt, kommer Lykke-skuespilleren og familien ikke til at stå uden tag over hovedet.

Lehfeldt skifter nemlig havudsigten på fjerde sal i København ud med villakvarter og have i Hellerup, hvor det kunstneriske par ifølge Boliga.dk købte et hus i sommer.

Lige over 15,7 millioner kroner gav de for en 230 kvadratmeter stor liebhavervilla i hovedstadsforstaden. Det er omkring 67.000 kroner for hver enkelt kvadratmeter, hvilket er lidt under de godt 70.000 kroner pr kvadratmeter, som salget af deres københavnerlejlighed indbragte.

Mille Lehfeldt er datter af skuespillerparret Kirsten Lehfeldt og Stig Hoffmeyer. Hun har indtaget roller i lang række danske film og serier; deriblandt Lærkevej og Lang Historie Kort, hvor hun fik en Bodil for sin hovedrolle i filmen.

Se Mille Lehfeldts vilde udsigtslejlighed her