Stjernen sagde nej til X-Factor: "Der var et eller andet ved det, der var svært for mig"

10/4/22 08:11

Ida Hansson

Lasse Lagoni/TV 2
Søs Fenger takkede nej til jobbet som dommer i X-Factor.

Der sker jævnligt en udskiftning på dommerfronten i X Factor, og i år var da heller ingen undtagelse, da Kwamie Liv overtog sædet fra Oh Land.

Dermed bestod dette års dommerhold af Thomas Blachman, Martin Jensen og Kwamie Liv.

Der var dog en stor sandsynlighed for, at enten Martin Jensen eller Kwamie Liv slet ikke var blevet tilbudt at blive dommer i X Factor, hvis førsteprioriteten havde valgt at sige ‘ja tak’.

Til Ekstra Bladet afslører Søs Fenger nemlig, at hun blev tilbudt jobbet som dommer i X Factor, og at hun faktisk var til casting på programmet.

Dog følte hun sig ikke helt til rette, da hun havde svært ved at skulle være negativ over for deltagerne.

“Måske var jeg også lidt for svag i forhold til Thomas. Vi skulle jo castes, og jeg var allerede lidt … Jeg krøb ned i et musehul. Jeg havde lyst til at prøve, men jeg kunne bare mærke, at der var et eller andet ved det, der var svært for mig. Det der konkurrencegen,” fortæller Søs Fenger til Ekstra Bladet.

Søs Fenger fortæller, at hun fik tilbuddet for et par år siden, så noget kunne tyde på, at hun blev tilbudt det efter Ankerstjerne, der stoppede i sæson 13, eller i stedet for Oh Land, der sluttede i sæson 14.

I stedet blev det Martin Jensen der erstattede Ankerstjerne, mens Kwamie Liv erstattede Oh Land.

Blachman er til gengæld kun blevet erstattet en enkelt gang, og det var i sæson 3. Her bestod dommerholdet af Remee, Soulshock og Pernille Rosendahl.

De tre dommere med flest sæsoner på bagen er:

Thomas Blachman med 14 sæsoner
Remee med 8 sæsoner
Lina Rafn med 4 sæsoner

I den anden ende er der også dommere med blot en enkelt sæson. Det tælle blandt andet Ida Corr, Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Kwamie Liv og Soulshock.