Stjerneskuespiller mister ben til coronaen: Nu er der godt nyt

13/05/2020

Christian Granhøj Skouboe

Coronaen har haft store konsekvenser for skuespilleren og hans familie. Nu er han heldigvis vågnet fra sit koma. Foto: Shutterstock
Coronaen får store konsekvenser for mange af dem, der rammes.

Mest læste i dag

De seneste måneder har været mere end hård for den canadiske stjerneskuespiller Nick Cordero, der har en haft en flot karriere på bl.a. den verdensberømte teatergade Broadway i New York. 

Han blev i marts indlagt, da coronaen havde smittet ham. Han blev indlagt i marts, hvorefter både blodpropper og komplikation herfra, der tvang lægerne til at træffe en forfærdeligt hård beslutning. Lægerne valgte at amputere Corderos ene ben, herefter blev han lagt i koma. 

Heldigvis er Nick Cordero nu vågnet. Det fortæller hans hustru Amanda Kloots, der har offentliggjort den gode nyhed på Instagram. 

Deler fantastisk besked

Udover et billede af sin mand, så deler Amanda Kloots den glade nyhed om, at Nick Cordero nu er vågnet fra sit koma. 

"Han (Nick Cordero, red.) begynder at vågne. Vi er på ingen måde ude af skoven nu, der er stadig bekymringer om andre ting, men dagens nyhed omkring hans mentale status er en sejr," skriver Amanda Kloots på det sociale medie. 
 

Nick Cordero har igennem sin karriere begejstret publikum fra både teaterscener og i film samt serier. Herhjemme har man bl.a. stiftet bekendtskab med skuespilleren i hans roller i serierne Blue Bloods og Special Victims Unit, der begge har været vist på dansk tv. 

 

Anbefalet til dig