Største tipsgevinst i 28 år blev vundet i Frederikshavn

I går var der en meget dygtig tipper, der fik en enlig 13’er. Vedkommende, der stadig mangler at melde sig, købte kuponen hos DK Spillecafé i Frederikshavn.

Mest læste i dag

Den enlige 13’er blev vundet ved hjælp af systemet R-6-4-864, hvor vedkommende blandt andet havde Liverpool som sikker vinder over Southampton, Manchester City til at vinde over Cardiff og Leicester til at vinde over Huddersfield.

Normalt har Danske Spil en garanti på 1 million kroner til en enlig 13’er, der typisk bliver udbetalt 9-10 gange om året. Indtil i går var det dog kun sket én enkelt gang i år. Derfor puljede Danske Spil garantierne sammen og garanterede hele 5 millioner kroner til den enlige vinder, som altså blev fundet i går.

Tipperen vandt inklusive sidegevinster hele 5.004.997 kr. Det var dog ikke helt nok til at slå rekorden, der blev sat for 28 år siden, hvor vinderen vandt hele 5.103.343 kr.

Danske Spil mangler stadig at høre fra vinderen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig