Stopper fysisk salg: Fremover skal pensionister handle på nettet

17/11/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Til næste år lukker det fysiske salg, derfor skal ældre lære at handle på internettet, når de skal have nyt pensionistkort til Midttrafiks busser.

Mest læste i dag

Fra 1. januar næste år lukkes det fysiske salg af pensionistkort i Randers, Holsterbro og Struer Kommune. Fremover skal førtidspensionister og pensionister derfor købe deres pensionistkort i Midttrafik webshop. Det oplyser Midttrafik tirsdag. 

Siden foråret har førtidspensionister og pensionister i Region Midtjylland ellers haft mulighed for at købe deres pensionistkort i Midttrafik webshop. Siden lanceringen af pensionistkort på webshoppen har Midttrafik kun modtaget ganske få klager fra kunder, der har vanskeligt ved at bestille.

Langt de fleste pensionistkortkunder kan selvbetjene sig i dag. Desuden er webshoppen udviklet, så den er "simpel og brugervenlig," oplyser Midttrafik. 

Visse undtagelser

Fra 1. januar 2021 skal kunderne bestille deres pensionistkort online på webshop.midttrafik.dk. Pensionistkortet er et selvbetjeningsprodukt, som kunderne bestiller online.

I de tilfælde, hvor kunderne ikke har adgang til internet eller computer, ikke har pårørende der kan hjælpe, eller ikke har adgang til pc på bibliotek eller borgerservicecenter, tilbyder Midttrafik, at kunderne kan ringe og bestille kortet telefonisk ved Midttrafik Kundecenter på 70 210 230.

For at kunne bestille kortet online, skal kunden have email og betalingskort. Hvis kunden ikke har en email, opfordrer vi vedkommende til at få hjælp af en pårørende.

 

Sådan køber man et pensionistkort fra 1. januar

  • Bestil i god tid. Der kan være op til 14 dages leveringstid
  • Hav betalingskort og email klar ved bestilling
  • Køb dit kort i Midttrafik webshop eller ring til Midttrafik Kundecenter på 70 210 230
  • Mød op på Borgerservice i Randers. Her kan du få hjælp til at bestille online
  • Pensionistkortet bliver sendt direkte til din adresse. Forsendelsen er gratis.

 

Anbefalet til dig