Stor afsløring forud for kong Charles' kroning

24/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Snart skal kong Charles krones, og forberedelserne er ikke sket uden drama.

Mest læste i dag

Prins Harry vil eftersigende smutte så snart Kongens kroning er fuldført, og han vil være strategisk placeret for en skarp exit. Det royal ekspert Paul Burrell.

Det afsløres nu, at Harry - der deltager uden hustruen Meghan Markle - vil blive tvunget til at sidde hele ti rækker væk, siger den tidligere kongelige butler.

Det hævdes, at Harry måske ikke engang har tid til at tale med sin bror eller far under sit korte besøg, men at det blot vil være "ind og ud".

Kilder hævder, at han kunne flyve ind og ud af landet på mindre end 24 timer i løbet af kroningsweekenden. Det skriver Mirror.

"Det er ikke en overraskelse. Han kommer for at vise ansigt. Han kommer for at sætte foden inden for døren. Han kommer, fordi hans far vil have, at han er der. Hans far vil glæde sig over, at begge hans sønner vil være der for at overvære denne utrolige dag i hans liv," har den tidligere butler Paul Burrell sagt i et interview.

Prinsesse Dianas tidligere butler kom med en ret så dyster melding angående prins Harry og prins Williams muligheder for forsoning:

"Der er ingen chance for en forsoning snart, jeg er bange for - jeg tror, ​​han (Harry) vil få en meget iskold modtagelse fra Windsors. Han vil sidde ti rækker tilbage. Han vil ikke engang se sin bror eller sin far i den tid," sagde han.

Buckingham Palace meddelte i sidste uge, at de var "glade" for at bekræfte Harrys deltagelse og tilføjede, at hans kone Meghan vil blive i Californien med deres børn, prins Archie og prinsesse Lilibet.

Harrys mulige korte besøg betyder også, at han ikke ville være med til kroningskoncerten på søndag.