Stor airfryer-nyhed: Nu er løsningen på et udbredt problem fundet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mange husholdninger kæmper med det - men nu er løsningen fundet.

Lige nu læser andre også

Airfryers bliver stadig mere populære i danske husholdninger, og danskerne sætter pris på den tidseffektive måde at tilberede mad på.

Samtidig kæmper mange husholdninger med pladsen i køkkenet, da arbejdsfladen kan være knap.

Den nye Ninja Double Stacked Airfryer tilbyder en innovativ løsning med to skuffer stablet oven på hinanden, hvilket sparer plads og på samme tid giver en imponerende tilberedningskapacitet.

Sådan skriver Ninja i en pressemeddelelse, som Nyheder24.dk har fået sendt på redaktionsmailen.

For mange husholdninger er flere traditionelle side-by-side airfryers ikke en holdbar løsning, og indtil nu har de været nødt til at gå på kompromis med enten kapacitet eller rod på køkkenbordet.

Nu behøver man ikke længere gå på kompromis med den nye Ninja Double Stack XL Air Fryer, der giver alle, som ønsker at spare plads, en førsteklasses tilberedningsmulighed med høj kapacitet.

Den nye Ninja Double Stack XL Airfryer bruger 30 procent mindre bordplads end traditionelle airfryers takket være det lodrette design med to kurve.

Det betyder, at brugerne har adgang til 9,5 liter tilberedningskapacitet i to separate kurve, der kan bruges individuelt til forskellige tilberedningsmuligheder, temperaturer og tilberedningstider.

Derudover leveres Double Stack XL Airfryer med ekstra bakker og kan servere mad til op til otte personer.

Ninja Double Stack XL Airfryer har seks tilberedningsfunktioner: Air Fry, Max Crisp, Roast, Bake, Dehydrate og Reheat.

Dimensionerne på fryeren er H38,5 cm x B28 cm x D47 cm, mens den bevarer fordelene ved at kunne tilberede op til 55 procent hurtigere og bruge op til 55 procent mindre energi end traditionelle ovne.

For at fejre lanceringen af den virale Ninja Double Stack XL Airfryer bød den internationalt anerkendte Maître D, Fred Sirieix, besøgende velkommen i Ninjas (midlertidige) Double Stack Airfryer Restaurant på Londons Southbank i slutningen af maj.

Pop-up-restauranten bød på en uforglemmelig madoplevelse for de besøgende, hvor de serverede retter blev præsenteret som 'dobbeltstakke' og tog sig ud som mesterværker fulde af smag. De besøgende fik også et indblik i, hvordan man kan maksimere pladsen i køkkenet ved hjælp af airfryeren.

Anbefalet til dig