Stor bank lukker alle filialer i Danmark: Kunder skal ringe eller sende email

Nyheder
Banken har lukket alle afdelinger med øjeblikkelig virkning. Foto: Shutterstok
Kunderne må ty til telefon eller internet, hvis de skal i kontakt med Nordea resten af måneden. Banken lukker alle filialer for at beskytte kunder og ansatte mod corona.

Mest læste i dag

Onsdag har en af landets største banker, Nordea, lukket alle sine filialer på tværs af Danmark.

Det skriver banken selv i en pressemeddelelse. 

"Efter den seneste udmelding fra myndighederne tirsdag den 17. marts 2020 har Nordea besluttet midlertidigt at lukke adgangen til vores fysiske filialer. Adgangen til de fysiske filialer vil være lukket fra i dag, onsdag den 18. marts."

Nordea slår i meddelelsen fast, at det fortsat er vigtigt, at kunderne kan komme i kontakt med dem. De opfordrer kunderne til ringe istedet for at møde op. Telefonerne er fortsat betjent. Derudover vil Nordeas ansatte også være tilstede på diverse digitale platforme, som bankens kunder har adgang til. 

Retter sig efter regeringens retningslinjer

En bankdirektør fra banken fortæller, at de har truffet beslutningen for både at beskytte ansatte og kunder. 

"Spredningen af coronavirus har store konsekvenser for samfundet og økonomien, og i Nordea vil vi gøre alt, hvad vi kan for at støtte vores kunder og hjælpe dem igennem den kommende tid. Det er vigtigt for mig at understrege, at vi stadig har åbent for vores kunder. Men for at følge myndighedernes anbefaling - og for at beskytte vores kunder, medarbejdere og samfundet generelt, har vi valgt midlertidigt at lukke for adgang til vores fysiske filialer," siger Mads Skovlund, bankdirektør med ansvar for privatkunder i Nordea.

Nordea forventer at åbne filialerne igen den 30. marts. 

 

Anbefalet til dig