Stor dag for Lidl: Den første af sin slags

Af: Ida Hansson

|

22/06/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lidl gør det igen.

Lige nu læser andre også

Discountkæden Lidl åbnede torsdag morgen sin første butik i Hurup Thy. Den nye dagligvarebutik ligger på adressen for den Aldi-butik, som aldrig nåede at åbne på den tidligere slagterigrund ved jernbaneoverskæringen på Toftegade 48. I spidsen for butikken, som har et salgsareal på 850 kvadratmeter, står Nadja Arnsbæk Dahl, der for første gang skal prøve kræfter som butikschef. 

”Det er så dejligt, at vi i dag endelig kan åbne. Jeg har arbejdet i Lidl i tre år, men det er noget helt særligt at være med til at åbne en helt ny butik i en ny by. Det er jo den allerførste butik i Hurup Thy, så jeg er meget spændt på, hvordan borgerne tager imod butikken,” fortæller Nadja Arnsbæk Dahl, butikschef i Lidl i Hurup. 

Onsdag aften var over 2000 borgere fra Hurup Thy inviteret til naboaften, hvor de fik mulighed for eksklusivt at se byens første Lidl-butik, møde personalet, få smagsprøver og goodiebags med sig hjem.

Første Lidl-butik i Hurup Thy er åbnet 
I stationsbyen Hurup Thy bor omkring 2.700 indbyggere, der nu får en ny dagligvarekæde at gøre deres indkøb i. Med butikken i Hurup Thy har Lidl 144 butikker i Danmark, og i området har discountkæden blandt andet butikker i Thisted, Struer og Nykøbing Mors. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

”Det er dejligt, at vi nu også kan tilbyde vores kunder i Hurup Thy kvalitetsprodukter til gode priser. Vi overtog lokalet, inden Aldi for alvor nåede at komme i gang, og det betyder, at vi har kunne sætte vores eget præg på butikken, der blandt andet har en stor bakeoff-afdeling, og så er der jo selvfølgelig den markante forskel, at butikken er tobaks- og nikotinfri,” siger Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl.  

Nu glæder butikkens butikschef sig bare til at komme i gang og få en dagligdag op at køre med butikkens medarbejdere: 

”Det, som har været vigtigst for mig i sammensætningen af teamet i butikken, er, at alle er indstillet på at opbygge et godt sammenhold og yde en høj service. Jeg bor selv tæt på Hurup Thy og har familie her, og jeg fornemmer, at mange i byen har glædet sig til et nyt supermarked. Jeg vil i hvert fald gøre mit allerbedste for, at det bliver en god oplevelse for kunderne at handle i Lidl,” siger Nadja Arnsbæk Dahl, butikschef for Lidl i Hurup. 

Anbefalet til dig