Stor dansk musiker er gået bort: Sov stille ind

Af: Lucas Andreas

|

10/06/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Mest læste i dag

En trist nyhed har set dagens lys.

Trommeslageren Alex Riel, kendt for sit virtuose spil og lange karriere, er død i en alder af 83 år.

Trommeslageren Alex Riel, kendt for sit virtuose spil og lange karriere, er død i en alder af 83 år.

Hans hustru, forfatteren Ane Riel, delte nyheden på Facebook med de rørende ord: "Himlen er blevet en trommeslager rigere."

Alex Riel sov stille ind tidligt søndag morgen efter en periode med uhelbredelig sygdom. Han efterlader sig et dybt aftryk i musikverdenen, hvor hans talent og engagement har beriget jazzscenen siden slutningen af 1950'erne.

Riel har gennem årene spillet sammen med legendariske navne som Stan Getz, Chet Baker og Ben Webster, og hans indflydelse på jazzens udvikling kan ikke undervurderes.

Riels sidste offentlige optræden fandt sted i december sidste år, hvor han trods sin sygdom formåede at give publikum en uforglemmelig musikalsk oplevelse.

Vi på redaktionen sender de varmeste tanker til Alex Riels familie og nærmeste.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig