Stor jubel hos danskerne: TV 2-succes vender tilbage på skærmen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu kan danskerne klappe i hænderne over endnu en sæson af det populære program.

Mest læste i dag

Nu er der godt nyt til de tv-glade danskere.

Programmet ‘De sjældne danskere’ vender nemlig tilbage, og i programmets nye sæson bliver seerne nemlig forkælet med flere nye ansigter.

Noor og Nalina, der bliver programmets eneste gengangere, får nemlig selskab af intet mindre end fire nye medvirkende.

I TV 2’s store succesprogram bliver en række danske børn, der har yderst sjældne sygdomme, fulgt tæt, hvor seerne får et indblik i, hvordan dagligdagen går sin gang hos de medvirkende familier.

Men hvad programmet er mest kendt for, er at give danskerne et smil på læben.

På trods af de sjældne sygdomme, der kan gøre livet svært til tider, så er programmet fyldt med livsglæde, hvilket også ligger til grund for programmets store succes.

Programmet har sæsonpremiere allerede den 9. maj på TV 2 Play. Vil man se programmet på TV 2, får man en uges ekstra ventetid, da programmet her har premiere den 16. maj.

Programmets velkendte ansigter, Noor og Nalina, er i den nye sæson blevet henholdsvis fire og otte år gamle. De lider af det såkaldte ‘Sticklers syndrom’, der blandt andet giver dem et voldsomt forringet syn.

At begge søskende har syndromet er ikke helt tilfældigt.

Da Nalinas forældre havde besluttet, at hun skulle være storesøster, fravalgte de at tage imod ægsortering, hvilket ellers ville have øget Noors chancer for at blive født uden syndromet.

Hvorfor de ikke tog imod ægsorteringen har Noor og Nalinas far sat ord på:

“Hvis vi valgte det fra, så ville vi – udover at vi ville vælge en del af mig fra – også vælge den del af Nalina fra. Og vi kunne jo ikke lade være med at kigge på Nalina og sige: Hun klarer sig hammergodt, og hun er megasej”, lød forklaringen fra et tidligere udsendt afsnit.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig