Stor Lurpak-nyhed har set dagens lys: "Måske endda DK's billigste"

Nyheder
Foto: Shutterstock
Det gælder om at være hurtig.

Lige nu læser andre også

Det er ikke nogen hemmelighed, at priserne på smør er markant højere, end de var engang.

Lurpak smør, som er en favorit i mange danske hjem, er nu tilgængelig til en meget lav pris, som kaldes for 'Danmarks måske billigste'.

Det fantastiske tilbud vil helt sikkert glæde mange, men hvis du ønsker at få fat i det populære smør til den billige pris, skal du være hurtig.

Tilbuddet stopper nemlig, når dørene til det gældende supermarked bliver lukket senere i dag.

"Der er kommet prisstigninger på smør. MEEEEN! Vi har stadig det vildeste tilbud til jer! MÅSKE ENDDA DK'S BILLIGSTE!," skriver butikken i Facebook-opslaget, hvor tilbuddet bliver præsenteret.

Tilbuddet, som gælder i Løvbjerg i Esbjerg, omfatter 200 gram Lurpak let smør til en pris på kun 9,99 kroner, hvilket er betydeligt lavere end den normale pris på 22,99 kroner.

Dermed har forbrugerne en unik mulighed for at spare betydeligt og samtidig nyde den høje kvalitet, som Lurpak er kendt for.

Bedst-før-datoen er den 27. august 2024, men smørret kan også fryses, hvilket gør det til en endnu bedre handel for dem, der ønsker at købe stort ind.

Tilbuddet er et såkaldt 'ja tak'-tilbud.

Initiativet gør det nemt og overskueligt for kunderne at få fat i de bedste tilbud, uden at skulle bruge tid på at lede efter dem i butikken.

For at bestille, skal man kommentere det omtalte Facebook-opslag, og i kommentaren skal man blot skrive hvor mange styk, man kunne tænke sig.

Tilbuddet gælder som sagt kun i dag, så skynd dig at gøre et kup. Det er en gylden mulighed for at fylde op med Lurpak smør uden at sprænge budgettet.

Du kan se det omtalte opslag herunder.

Anbefalet til dig