Stor afsløring: Snart er det slut for Emil Nielsen

Af: Lucas Andreas

|

09/10/2024

Nyheder
Foto: youtube
Foto: youtube
Emil Nielsen er i øjeblikket på kontrakt i Barcelona.

Lige nu læser andre også

Allerede kort efter, at Emil Nielsen trak landsholdstrøjen over hovedet, blev han en sand favorit hos de danske håndboldfans.

I sommers var han med sit klubhold Barcelona med til at slukke Mikkel Hansens Champions League-drøm, da catalonierne slog Aalborgenserne med et enkelt mål.

Nu ser det dog ud til, at Emil Nielsens tid i det spanske er slut.

Flere internationale medier beretter om, at Nielsen er på vej væk fra FC Barcelona, hvor han har spillet siden 2022, og i stedet skulle være på vej til den ungarske storklub Veszprem.

Ifølge kilder som Catalan Media er der allerede tirsdag faldet en aftale på plads, som vil se Emil Nielsen skifte til Veszprem i sommeren 2026.

Medierne skriver ydermere, at Barcelonas i et ihærdigt forsøg på at fastholde deres målmand kom med et lukrativt tilbud, som skulle være mislykket.

Emil Nielsens skifte falder sammen med kontraktudløbet for Veszprems nuværende målmænd, Rodrigo Corrales og Mike Jensen, der begge står til at forlade klubben i 2026.

En væsentlig faktor i Nielsens beslutning menes at være Xavi Pascual, der i øjeblikket er træner for Veszprem.

Xavi Pascual har tidligere haft stor succes i Barcelona, og det har efter sigende været med til at lokke danskeren til de ungarske haller.

Anbefalet til dig