Stor nyhed fra Irma: Nyt samarbejde stables på benene

16/06/2022

Thea Andersen

Foto: Shutterstock
Nu kan kunderne se frem til et helt nyt samarbejde hos Irma.

Mest læste i dag

Irma går sammen med Kritisk Pynt og Mødrehjælpen om glitrende kunst-nøglering.

"Æstetisk førstehjælp til feminister og andre mennesker. Ikke mindst dem der er lidt trætte af hverdagen og verden," siger Kritisk Pynt.

Hos virksomheden, Kritisk Pynt, kan du få fingrende i smukke, håndlavede og skinnende kopper og nøglering og være med til at støtte en god sag. Det er kunstneren Sara Ferreira, der står bag virksomheden. Siden 2015 har hun stået for en række produkter, som har opnået kultstatus.

Nu har hun skabt en opsigtsvækkende, glitrende nøglering for Irma i emalje. Hele overskuddet fra salget går til Mødrehjælpen.

Det skriver Coop Danmark A/S i en pressemeddelelse.

”Budskabet er denne her særlige Irma-feeling, og nydelsen ved at handle i Irma. Det er lidt sjovt Irma-blær, og jeg håber folk tager godt imod den - med et glimt i øjet,” siger Sara Ferreira.

Samarbejdet med Kritisk Pynt skriver sig ind i en mere end 50 år lang historie, hvor Irma samarbejder med anerkendte, nyskabende og spændende kunstnere. Blandt har de samarbejdet med Henry Heerup, Per Arnoldi, Husk Mit Navn og Julie Nord.

”For Irma handler det om at bringe kunsten ind i hverdagen. Gennem samarbejde med kunstnere, der har lysten til at gå nye veje med kvalitet, vil vi berige kunderne – uanset om det er gennem kunstplakater, kaffedåser, kreative nyfortolkninger af klassikere som Mao-skoen – eller som nu i form af en nøglering,” siger Lise Hørdam, som er marketingchef for Irma.

De opsigtsvækkende, glitrende nøglering er en del af supermarkedskædens samarbejde med Mødrehjælpen.

Sidste år nåede de at indsamle over to millioner kroner gennem donationer af pant og køb af kunstplakater samt en særlig mandel til jul. Pengene går til at hjælpe familier, der er ramt af livet.

Nøgleringen kan købes i Irma for blot 39 kr. fra 16. juni – og så længe lager haves. Det skriver Coop Danmark A/S i pressemeddelelsen.

Anbefalet til dig