Stor nyhed fra Jes Dorph: Det bliver uden filter

Nyheder
PR - Athenas.dk
Nu åbner han helt op.

Mest læste i dag

Jes Dorph-Petersen er især kendt for sin rolle som tv-vært på TV 2 - men det er nok ikke gået mange forbi, at den tid nu er slut. 

Sidste år havnede den ellers populære tv-vært i et stormvejr.

En intern undersøgelser på TV 2 resulterede i, at kanalen valgte at fyre Jes Dorph-Petersen. Her kom det nemlig frem, at Jes Dorph var anklaget for to episoder, hvor han i den ene angiveligt skulle have tiltvunget sig sex med en TV 2-praktikant. I den anden sag skulle Jes Dorph og en kollega, ifølge anklagen, have lagt op til praktikanten. Den første anklage siger Jes Dorph er løgn, mens han har bekræftet den anden episode.

Undersøgelsen er lavet som en intern advokatundersøgelse og TV 2 understreger at firmaet derfor er upartiske i undersøgelsen.

"Det er ikke en straffesag, og ingen skal i fængsel. Det her er en arbejdsretssag, og det er noget helt andet. Og når vi får Norrbom Vinding (advokatfirmaet, red.) til at tage sig af det, så er det ikke, fordi vi giver dem en bestemt opgave. De er faktisk uvildige. De kommer udefra. De lytter ikke til de rygter, der har været," lød det dengang fra Lotte Lindegaard,  der er indholdsredaktør på TV 2.

Siden sagerne kom frem, har Jes Dorph været ude i medierne og forsvare sig. Det er i højere grad TV 2, Jes Dorph er utilfreds med, end det er sagerne i sig selv, forklarer han.

“Jeg er jo grundlæggende ikke vred på de kvinder, som har følt et behov for at anmelde noget, de har været krænket over. Det er de i deres gode ret til. Det var hele ideen med den undersøgelse, som jeg også synes var god og rigtig. Min vrede er ikke kun, fordi den har ramt mig selv og den har ramt mig ekstremt hårdt. Det er den måde, den er blevet ført på,” fortalte han i P1-programmet Tal til mig i februar.  

Det vil følge mig resten af livet

Og nu er det altså muligt at høre endnu mere om sagen, fra Jes Dorph-Petersen selv. Det afslører han på sin Facebook-profil.

“Nu kan jeg bookes til et foredrag om den sag, TV 2 førte mod mig sidste år - og som kostede mig mit arbejde og en tung tur i den offentlige hakkemaskine. Jeg gennemgår detaljerne i den advokatundersøgelse, der stemplede mig som krænker - og forklarer, hvorfor den efter min mening var både overfladisk, ensidig og uretfærdig,” skriver han og uddyber, at foredraget også kommer til at handle om metoo.

“Desuden begrunder jeg, hvorfor jeg er blevet mere kritisk overfor metoo, fordi den i visse tilfælde kommer til at handle alt for meget om konfrontation, uforsonlighed og et perspektivløst opgør mellem kønnene,” lyder det fra ham i opslaget.

“Jeg vil også fortælle, hvordan det er at blive ramt af et voldsomt værdighedstab, som vil følge mig resten af livet. Og så svarer jeg naturligvis på alle de spørgsmål, der kommer fra salen. Uden filter,” lover den tidligere TV 2-vært.

Du kan se opslaget fra Jes Dorph herunder:

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig