Stor nyhed fra JYSK: Det er kunderne, der bestemmer

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
JYSK har nu delt en stor nyhed.

Lige nu læser andre også

JYSK er allerede til stede i 48 lande over hele kloden med flere end 3.400 butikker. 20 af disse lande og omkring 200 af butikkerne drives af franchisetagere.

Næste år, i 2025, udvider JYSK Franchise til land nummer 21.

JYSK Franchise har underskrevet en kontrakt med Antelo Group, der allerede driver en række detailkæder i Uruguay, om at blive lokal franchisetager for JYSK i det sydamerikanske land.

Sådan skriver JYSK selv i en pressemeddelelse.

Frederik Kåre Kroun, der er Franchise Director i JYSK, ser frem til at introducere virksomheden til Sydamerika.

"Uruguay bliver første gang, JYSK ekspanderer til Sydamerika, og det får vi en god partner til i Antelo Group, som allerede har succes med andre detailbrands. Vi glæder os til at levere vores gode skandinaviske tilbud inden for boligdindretning til et nyt kontinent med masser af potentiale og plads til at vokse," siger Frederik Kåre Kroun.

Kundefokus afgør succes

Pablo Barcelona, der er General Manager i Antelo Group og får ansvaret for at drive JYSK i Uruguay, er sikker på, at de vil få succes i det nye land.

"Vi sigter efter at skabe en wow-effekt, når vi introducerer JYSK til Uruguay, og vi tror på, at alle rundt om i verden altid er på udkig efter et godt tilbud, hvilket JYSK leverer," siger han og fremhæver kundeserviceniveauet som en nøglefaktor:

"Den måde, JYSK-butikker drives på i hele Europa, vil helt sikkert også være opskriften på succes i Uruguay. Når du træder ind i en JYSK-butik i Europa, møder du straks kompetente medarbejdere, der kan hjælpe kunderne med at vælge det rigtige produkt til dem inden for et bredt sortiment af soveværelses- og boligprodukter. Det vil give en virkelig god opfattelse af JYSK i Uruguay."

Den første JYSK-franchisebutik åbnede i Grønland i 1984, kun fem år efter at den allerførste JYSK-butik åbnede i Danmark i 1979.

Siden da har JYSK Franchise udvidet til mange forskellige lande, hovedsageligt uden for Europa.

Anbefalet til dig