Stor nyhed fra kronprinsesse Mary: Til september sker det

Foto: Shutterstock

Til september venter der kronprinsessen en spændende opgave

Milan Design Week er verdens største årlige møbel- og designbegivenhed, og i år vil Danmark blandt andet være repræsenteret i form af en udstilling med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi i dansk design og arkitektur.

 

Den udstilling får fint besøg, bekræfter Kongehuset nu. Kronprinsesse Mary tager nemlig turen til det italienske, hvor hun vil besøge udstillingen og medvirke til at sætte fokus på dansk design og bæredygitge løsninger. 

Besøget finder sted senere i år. Fra 7.-8. september vil kronprinsessen være at finde til designugen i Milano. Her skal hun deltage i en lang række aktiviterer og besøge danske virksomheder, der holder til i og omkring den italienske by Milano. 

Læs også

Mette Frederiksen kommer med ny vaccine-melding

Det skal Mary opleve

I pressemeddelelsen fortæller Kongehuset lidt mere om, hvad besøget i Milano byder på for kronprinsesse Mary. 

"Hendes Kongelige Højhed vil over to dage besøge den danske udstilling, få fremvist danske bæredygtighedsprojekter og produkter samt deltage i en række officielle arrangementer i forbindelse med Milan Design Week. Der venter blandt andet Kronprinsessen et besøg på The TrashFormation Village, hvor den danske tegnestue Lendager Group har designet en stol af plastaffald, havplast og affaldstræ. I forbindelse med besøget vil Kronprinsessen også møde deltagende danske virksomheder i Milano og høre om deres bud på bæredygtige løsninger og produkter."

Det oplyses desuden, at formålet med besøget er at sætte fokus på danske traditioner inden for de kreative fag og samtidig fremme kendskabet til danske arkitektur- og designvirksomheders fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi samt til danske grønne kompetencer.

Den danske udstilling på Milan Design Week er blevet til i et samarbejde mellem den kongelige danske ambassade i Italien, Dansk Industri, Creative Denmark, Dansk Arkitektur Center, Realdania, VisitDenmark og de deltagende danske virksomheder. Udstillingen finder sted til september. 

Læs også

Coronaen rammer kronprinsfamilien endnu en gang: Bliver ikke i år