Stor nyhed fra Meny: Nu sker det

23/09/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Dagrofa
Der blæser snart nye vinde i otte danske Meny-butikker

Mest læste i dag

Meny i Danmark og Norge har udviklet et program for Meny-købmænd, som har til formål at styrke Meny på flere parametre gennem udveksling af erfaringer med de nordiske kolleger. 8 Meny købmænd fra Danmark er nu rejst til Norge for at starte det nye samarbejde. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse

"Meny i Danmark og Norge har sammen udviklet et udvekslingsprogram, som indebærer, at købmændene besøger hinanden, udveksler erfaringer og løser en fælles forretningsmæssig problemstilling, som efterfølgende kan implementeres i egen butik"

"Morten Olsen fra Meny Mågebakken er én af de 8 danske købmænd, der skal deltage i programmet. Han har 30 års erfaring med at være købmand og har ca. 60 medarbejdere i sit supermarked."

Morten fortæller, at han er overbevist om, at de fælles værdier landene imellem, kan være med til at styrke Menys position som en af de mest konkurrencedygtige butikskæder i Norden, inkl. hans lokale supermarked i Odense.

Dansk deltagelse

I en intern undersøgelse i Meny Danmark er det tydeligt, at købmændene har høje ambitioner for udvekslingsprogrammet. De ser især frem til at dele erfaringer med de norske kolleger omkring vækstidéer, Meny-DNA’et og det lokale købmandskab – som er en af spidskompetencerne i Danmark.

"Udvekslingsprogrammet er en unik mulighed for danske og norske købmænd til at dele erfaringer og udvikle deres kompetencer. Vi regner med at de 16 købmænd kommer hjem med nye ideer til både forretningsudvikling og personlig udvikling for sig selv og deres medarbejdere," siger HR-chef for MENY Danmark, Charlotte Olesen, som sammen med sin norske kollega HR-chef for Meny i Norge, Line Beate Jensen, har været med til at udarbejde og arrangere programmet.

Udvekslingsprogrammet indebærer to dages butiksbesøg i Norge, foredrag og fælles opgaver, som giver købmændene mulighed for at evaluere og idéudvikle på tværs. De erfaringer, de tager med sig hjem til Danmark, kan f.eks. blive til nye koncepter eller ny ledelsesstil i egen butik. Købmændene er netop hjemvendt fra turen.

"Vi regner med at de åtte danske kjøpmenn kommer hjem med nye ideer til både forretningsutvikling og personlig utvikling, både for seg selv og sine medarbeidere. Vi håper også at våre åtte norske kjøpmenn gjør det samme når de besøker sine danske kolleger neste år," siger HR-direktør for MENY Norge, Line Beate Jebsen.

På sigt ønsker Meny DK og Meny NO at udvide udvekslingsprogrammet til også at omfatte ferskvareledere og dygtige elever/lærlinge.

Om ca. et halvt år skal 8 Meny-købmænd fra Norge besøge Danmark, hvor de vil blive præsenteret for danske Meny-butikker, opgaver og ny inspiration. På sigt ønsker Meny DK og Meny NO at udvide udvekslingsprogrammet til også at omfatte ferskvareledere og dygtige elever/lærlinge.

 

 

Anbefalet til dig