Stor nyhed fra Mette Frederiksen

Foto: Shutterstock

Fredag har statsministeren grund til at glæde sig.

Nu har statsminister Mette Frederiksen (S) fået første stik med en COVID-19 vaccine. Det skete fredag morgen omkring klokken 07:30 i Øksnehallen i København. 

Allerede torsdag i denne uge fortalte Statsministeriet, at det nu var blevet Mette Frederiksens tur til at modtage vaccinen. 

"Region Hovedstaden har åbnet for vaccination af årgang 1977," skrev Statsministeriet i en pressemeddelelse. "Den aldersgruppe omfatter statsminister Mette Frederiksen, der derfor har booket tid til vaccination. Statsministeren vil modtage sit første stik mod COVID-19 i morgen fredag den 4. juni i vaccinationscentret i Øksnehallen."

Læs også

Klar besked til Frederik: Hold dig væk

Supervåben

Selv siger statsminister Mette Frederiksen, at der er grund til at glæde sig over den store vaccinetilslutning blandt danskerne. 

”Flere end 2,2 millioner danskere har påbegyndt deres vaccination mod COVID-19 og 1,3 millioner er færdigvaccinerede. Danskernes tilslutning til at lade sig vaccinere er fortsat meget høj. Det er der grund til at glæde sig over," udtaler Mette Frederiksen i pressemeddelelsen, der blev offentliggjort torsdag, inden hun fortsætter: 

"I morgen får jeg mit første stik. Jeg glæder mig til, at alle danskere har fået samme mulighed. For vaccinerne er og bliver vores supervåben mod COVID-19”

Tidligere på ugen kunne sundhedsminister Magnus Heunicke fortælle, at vaccinetilslutningen blandt danskerne er meget høj. Den ligger på nuværende tidspunkt på lige omkring på 94,9 procent. 

Læs også

Bonderøven scorer vildt job

 

 

 

Læs også