Stor nyhed fra Temu: Sender besked til alle kunder

Nyheder
Foto: PenguinLens / Shutterstock.com
Handler du hos Temu, eller hvad er din holdning til dem?

Lige nu læser andre også

Siden Temu blev opstartet i Europa i 2023, har de ikke set sig tilbage.

Den kinesiske markedsplads, der er blevet omtalt som 'Amazon på steroider', har hurtigt vundet popularitet, og i dag shopper tusindvis af danskere på siden uge efter uge.

Populariteten kan selvsagt mærkes rundt omkring i de europæiske pakkehops, og hvis du er en af dem, der jævnligt modtager en pakke fra markedspladsen, bør du læse med her.

Sender besked til alle kunder

Fremover skal du nemlig ikke vente lige så længe på dine Temu-pakker, som du plejer.

Det påstår Temu i hvert fald selv i en ny besked, der retter sig mod samtlige af deres kunder:

"Hej, Temu-bruger! Vi implementerer nye måder at sende produkter til dig endnu hurtigere på. Dette er muligt ved at lade visse handelspartnere sende produkterne direkte til dig," skriver markedspladsen.

Mens der ikke står noget om, at fragtprisen bliver sat op, skriver Temu, at de i forbindelse med det nye tiltag opdaterer privatlivspolitikken:

"Vi opdaterer vores privatlivspolitik for at afspejle denne ændring. Vi vil give handelspartneren de nødvendige oplysninger for at fuldføre din ordre direkte, herunder kontaktinformation og bestillingsdetaljer."

Ved at fortsætte med at bruge Temu-tjenesterne bekræfter du, at du har læst den opdaterede privatlivspolitik.

Dansk kæde vil konkurrere med Temu på pris

Mens flere danske børnetøjsforretninger det seneste år har måttet dreje nøglen om, ser det helt anderledes ud for genbrugskæden Børneloppen, der handler med genbrug af alt fra børnetøj til legetøj og barnevogne.

Det fortæller kæden i en pressemeddelelse.

Med tre danske og en international butiksåbning alene i løbet af 2024 har kæden succes i et ellers udfordret marked.

 "Vores koncept er modstandsdygtigt over for nethandlen, fordi forretningerne er store, og priserne er små. Faktisk påvirker det os overhovedet ikke, og vi kan som en af de ganske få i Danmark konkurrere mod Temu på pris. Samtidig har vi også et bæredygtigt aspekt, som især førstegangsforældre i dag går op i," forklarer Johanna Kiel, der er en af idékvinderne bag og indehaver af Børneloppen, der åbnede deres første forretning i 2016 i Valby, og i løbet af 2024 er åbnet i Horsens, Herning og Lyngby.

Det kan du læse meget mere om i artiklen herunder.

Anbefalet til dig