Stor nyhed fra Tessa: Slår sine folder i ny boldgade

14/06/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Copenhagen Music
Nu kaster den 23-årige rapper sig over noget helt nyt

Mest læste i dag

Nu er der nyt fra den selvbestaltede dronning af dansk rap. Det seneste års tid har det været så godt som umuligt at gå glip af Tessas flabede tekster og hårde beats, når man har skruet op for de danske radiostationer. Den unge musiker har i den grad fået fat ørenen på danskerne og det sport fortsætter hun i. Dog i en noget anderledes boldgade. 

Tessa skal nemlig lægge stemme til en tegnefilm, fortælles det mandag. 

"Rapstjernen, Tessa, lægger stemme til Lola Bunny i sommerens store biograffilm Space Jam: A new Legacy," står der i pressemeddelelsen. 

"Den længe ventede opfølger til megahittet Space Jam (1996) er endelig på vej, og denne gang bliver det med en af Danmarks største rapstjerner på rollelisten – nemlig Tessa. Det er første gang, at den 23-årige, platinsælgende rapper skal prøve kræfter med dubbing i en spillefilm."

I forlængelse af originalen

Den nye film vil, ligesom den oprindelige Space Jam, både være animeret og live-action, det vil sige, at virkelige optagelser blandes med animation. Tessa er den danske stemme bag den ikoniske tegnefilmsfigur, Lola Bunny, der i filmen skal spille en altafgørende basketballkamp med ingen mindre end NBA-superstjernen, LeBron James. I den originale, amerikanske version af filmen lægger Hollywood-stjernen, Zendaya, stemme til den basketballspillende kanin med den rappe replik.

I den nye film bliver LeBron James og hans søn, Dom, fanget i Server-verset hos Warner Bros. af en ond, kunstig intelligens. Den eneste vej ud fra deres digitale fangenskab er, hvis LeBron leder Snurre Snup, Lola Bunny og resten af slænget af særdeles udisciplinerede tegnefilmsfigurer til sejr på basketballbanen over et hold af professionelle basketballstjerner, som man aldrig har set dem før. 

Filmen har, udover Tessa, fået et dansk stemmecast bestående af Andrew Moyo, Nellie Ettison, Jens Jacob Tychsen, Donald Andersen, Jasmin Gabay, oplyses det. Filmen kan ses i biografen fra 15. juli 2021.

Interesserede kan se traileren lige her.

 

Anbefalet til dig