Stor nyhed fra Thomas Buttenschøn

17/1/22 10:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Rod Clemen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Nu er der store nyheder fra den populære sanger.
Nu er der nyt fra Thomas Buttenschøn, han starter nemlig snart sin solo turné.

Thomas nye solo turné starter d.27 Januar og strækker sig med 26 koncerter frem til foråret hvor den kulminerer med udgivelsen at et nyt fuldlængde Thomas Buttenschøn album. Thomas vil fremføre sangene live sammen med en lang række af hans tidligere hits. Under nedlukningen fik Thomas aflyst mange af sine koncerter. Men nu se det ud til lysne forude.

Det oplyser Wild North Music i en pressemeddelelse.

“På trods af Corona og det hele, tja, så går det jo meget godt! Jeg har været heldig at jeg stadig kan komme ud og spille koncerter. Hvis vi altså får lov til at spille hele touren!” Griner Thomas.

'De Græder Også På Strandvejen' er skrevet af Thomas Buttenschøn og er produceret af Oliver McEwan. Udgivet på Wild North Music.

Foto: PR - Wild North Music 

Foto: PR - Wild North Music 

En humoristisk hyldest 

Den danske sanger og sangskriver fik i 2006 et gennembrud med albummet "Fantastiske Mandag". Thomas har efterfølgende udgivet flere albums, bl.a. 'Er Der Godt Vejr I Himlen?' i 2019, som hittede med sangen’ Hvis Du Ringer På Mandag’. Sideløbende har Thomas udgivet bøger, lavet børne tv, lavet et funk band, deltaget i MGP 2021 og medvirket i adskillige tv-shows.

'De Græder Også På Strandvejen' er en humoristisk hyldest til de arbejdsomme og ambitiøse, som målrettet går efter huset på strandvejen. Men sangen er også en reminder om at huske på, at karriere og arbejde ikke er alt. For selv om du har leaset en Tesla og når alt på din bucketliste, så skal du også huske at være i nuet, dine venskaber og kærligheden. Thomas forklarer:

“Sangen er skrevet til dem der altid knokler og når deres mål. Husk at leve lidt og ikke hele tiden være på vej. Jeg hører tit folk sige at de arbejder for meget. Drømmen er ikke altid ‘målet’. Nogen gange er det rejsen i sig selv.”

Lyt til ‘De Græder Også På Strandvejen’ her:https://orcd.co/degraederogsaapaastrandvejen