Stor nyhed på vej: Regeringen indkalder til pressemøde i dag

28/06/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Senere i dag er der pressemøde

Mest læste i dag

Nu indkaldes der igen til pressemøde. Denne gang drejer det sig dog ikke om den aktuelle coronasituation, men snarere veje, gader og andet infrastruktur. Det fortæller Finansministeriet, der har indkaldt til pressemødet. 

Heri bekræftes det, at pressemødets omdrejningspunkt vil være en ny aftale om Infrastrukturplan 2035. Det er finansminister Nikolai Wammen (S), der er vært for mødet. Han er dog ikke den eneste, der deltager.  

"Foruden finansministeren deltager transportminister Benny Engelbrecht, indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek," skriver Finansministeriet. 

Tyder på bred aftale

Det er dog ikke kun regeringen, der vil være repræsenteret på pressemødet. Læser man videre i deltagerlisten peger den på, at der er tale om en særdeles bred aftale. 

Finansministeriet fortæller nemlig, at udover de tre ministre fra regeringen, så vil en lang række andre partier også være repræsenteret. 

Ministeriet skriver, at regeringen vil være tilstede på pressemødet "samt repræsentanter fra Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance, Alternativet og Kristendemokraterne." 

Pressemødet går i gang klokken 10. 

 

Anbefalet til dig