Stor offentliggørelse fra Meghan Markle og prins Harry

Af: Ida Hansson

|

25/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Parret har udgivet en erklæring på deres Archewell-website.

Mest læste i dag

Meghan Markle og prins Harry tog til deres Archewell-website for at frigive en erklæring om deres næste velgørende træk.

Parret diskuterede deres Archewell Foundation, som de oprettede i 2020, og afslørede, at de støtter en ny velgørenhedsorganisation.

Den pågældende organisation er Equimundo. Den velgørende organisation blev oprettet med et mål "at engagere mænd og drenge som allierede i ligestilling mellem kønnene".

"Data fra 2023 viser, at mænd i stigende grad er involveret i pleje og gerne vil øge deres plejearbejde i hjemmet, selvom dybt indgroede sociale normer og en mangel på støttende politikker og magtstrukturer afskrækker dem fra at gøre det. Rapporten anerkender omsorgsarbejde som samfundets fundament og opfordrer til fortsatte fremskridt i retning af ligestilling. Den understreger også behovet for medierepræsentation, der normaliserer mænds omsorgsroller. Archewell Foundation er stolte af at have støttet denne rapport, såvel som Equimundos fortsatte arbejde for at fremme ligestilling mellem kønnene over hele kloden," står der i den seneste rapport på parrets site Archewell.

Parrets seneste forretningsprojekter er stadig uklare. Efter blandt andet ophævelsen af ​​deres enorme Spotify-kontrakt, har parret endnu ikke annonceret deres næste træk kommercielt.

Der kan dog ikke sættes spørgsmålstegn ved deres velgørende arbejde. I april voksede entebale - en velgørenhedsorganisation grundlagt af prins Harry og prins Seeiso af Lesotho i 2006 - med mere end 50 procent i det sidste år med en enorm donation fra Harry. Det skriver Mirror.

Harrys økonomiske dokumenter viser, at han ydede den enorme donation, som velgørenhedsorganisationen siger, vil blive brugt til at "genopbygge vores programmer efter Covid-19 og forbedre kvaliteten og rækkevidden af ​​vores arbejde".

Andre fundraising-indsatser organiseret af velgørenheden omfattede en auktion med deltagelse af sangeren James Blunt.

Harry skal angiveligt også rejse til Afrika for at lave en Netflix-dokumentar. I forlængelse af rygter om, at deres Netflix-aftale kunne "hænge i en tynd tråd", siges Harry at være ivrig efter succes med dokumentarfilmen. Rapporter siger, at de vil arbejde på en film om Afrika, hvor prinsen skal følge i fodsporene fra sin mor, prinsesse Diana.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig