Stor overraskelse: Flere millioner mobilkunder får fri data til sommer

Nyheder
Nu kan kunderne se frem til at surfe løs. Foto: Shutterstock
Sommerferien skal for manges vedkommende i år holdes i Danmark, derfor giver et af landets største mobilselskab nu deres kunder gratis data sommeren over.

Mest læste i dag

Mange danskere forventes i år at holde ferie i Danmark, og nu får mobilkunder i YouSee fri data med i mobilabonnementet fra 1. maj til og med 30. september. Den fri data kan bruges i Danmark. Det fortæller Jacob Mortensen fra YouSee. 

”Vores mobilkunder får mulighed for at bruge alt det data, som de har lyst til hen over sommeren. Det håber vi vil være til gavn for mange, herunder den store del af vores kunder, der i år forventes at holde deres sommerferie i Danmark,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee og fortsætter:

”Vi kan se, at vores kunder streamer mere tv end de plejer, og det er forventeligt, at det øgede streamingforbrug i nogen grad også vil gøre sig gældende, når vi til sommer drager ud i sommerlandet med familien. Med fri data har vores mobilkunder mulighed for at streame alt det indhold, de vil, høre musik, tjekke nyheder og måske arbejde hjemmefra, hvis det bliver nødvendigt hen over sommeren.”

Stort dataforbrug under corona

Det er ikke første gang, at YouSee giver mobilkunder fri data i sommerperioden, men da flere danskere end tidligere holder sommerferie i Danmark i år, forventes det, at flere kunder vil benytte sig af de ekstra data i år. Fra første kvartal 2019 til første kvartal 2020 er dataforbruget steget med 30 pct. hos YouSee’s mobilkunder, og ikke mindst om sommeren ser YouSee en stigning i dataforbruget.

Alle mobilkunder med data inkluderet i deres mobilabonnement vil modtage en sms om, at de vil have fri data til brug i Danmark fra 1. maj til og med 30. september. Fri data koster ikke ekstra, og ordningen igangsættes og ophører automatisk uden, at kunderne skal foretage sig noget. Der er en øvre grænse på forbrug af data på 1.000 GB per måned.

Det svarer til, at man kan se film i HD på Netflix i 1.000 timer.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig