Stor overraskelse: Kongelig med i 'Vild med dans'

10/11/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Seere af det populære danseprogram kan se frem til en royal overraskelse.

Mest læste i dag

'Vild med dans' har altid været et program, der har været fyldt med glitter og glamour - og nu får det også et royalt islæt.

På Instagram har den belgiske tv-kanal Play4 nemlig afsløret, at den belgiske prinsesse Delphine, der er søster til landets konge Philippe, skal være med i den belgiske udgave af den populære dansekonkurrence.

Hun danser dog ikke blot for at få en oplevelse. Derimod er der en helt særlig årsag til, at hun har sagt ja til at være en del af dansekonkurrencen. Det skriver BILLED-BLADET.

Prinsesse Delphine har nemlig sagt ja til at være en del af 'Vild med dans' til fordel for velgørenhedsorganisationen Make-A-Wish.

Hendes deltagelse i dansekonkurrencen handler derfor primært om, at den belgiske prinsesse har et ønske om at skabe mere opmærksomhed omkring organisationen.

Make-A-Wish er en organisation, der blev grundlagt i 1980 i Phoenix i USA, som har til formål at opfylde ønsker for børn i alderen 3 til 18 år med livstruende sygdomme.

I dag er velgørenhedsorganisationen aktiv i mere end 50 lande, hvilket tæller Danmark og naturligvis også Belgien, hvor prinsesse Delphine har hjemme.

På Instagram, hvor tv-kanalen Play4 har afsløret nyheden om, at 'Vild med dans' bliver mere royalt, end det plejer at være, har de også delt et billede af prinsessen og hendes nye dansepartner.

Derfor er det også blevet afsløret, at prinsesse Delphine er blevet tildelt Sander Bos som sin dansepartner i den belgiske udgave af 'Vild med dans'.

Foto: Instagram

Anbefalet til dig