Stor overraskelse: TV3-profil skifter til TV2

Det er sket et overraskende skifte i tv-verdenen, hvor den profilerede tv-vært fra TV3 nu skifter til TV2.

Man har i de seneste 14 år kunnet se hende været frontfigur, når der blev vist divers sportsudsendelser hos Viaplay og TV3 Sport, men det vil nu høre til fortiden.

NENT Group har i en pressemeddeleles bekræftet, at man kommer til at vinke farvel til badmintonlegenden Camilla Martin, da hun søger nu græsgange.

Læs også

DMI: Flere dage med 30 grader på vej

Den 47-årige tv-vært har såmænd allerede funde sine nye græsgange, da hun fra den første september vil være at finde hos konkurrenten fra TV 2. 

"Jeg har haft 14 fantastiske år på TV3 Sport med dejlige kolleger. Jeg skylder dem hele min TV-opdragelse og måde at gå til TV-mediet på. Jeg tager masser af gode minder med mig fra huset, og fra alle de rettigheder jeg har været med til at dække," siger Camilla Martin.

Sportschef hos NENT Group Kim Mikkelsen knytter nogle ord til jobskiftet i pressemeddelelsen, hvor han blandt andet kunne fortælle, at hendes tjans ved den netop overståede slutrunde ved EURO 2020, såmænd var hendes sidste hos TV3 Sport.

"Camilla Martin har været en fantastisk ambassadør for NENT Group og en skattet kollega. Vi er glade for at have haft hende på holdet, og vi ønsker hende held og lykke med de fremtidige opgaver," siger Kim Mikkelsen, hvorefter han fortsætter:

"Camilla efterlader et stærkt indtryk, men også en redaktion med masser af stærke kolleger, som kan løfte hendes opgaver. Nu går vi i gang med at se på, hvordan vi lægger puslespillet efter Camilla."

Camilla Martin kommer uden tvivl til at efterlade en hul efter sine 14 år, hvilket Kim Mikkelsen og Viaplay nu skal forsøge at udfylde. Men for badmintonlegenden betyder skiftet såmænd også, at hun bliver genforenet med sin gamle kollega. 

Carsten Wege, den legendariske kommentator, valgte nemlig i februar at skifte til TV 2 Sport, hvor han fik stillingen som fodboldredaktør. 

Han vil dermed kunne byde sin gamle kollega velkommen til det storsatsede sportsskib inden længe.

Læs også

TV 2-profil ramt af flere blodpropper